Coronavirus-kontroller vil stige i Eskişehir

Coronavirus-kontroller vil stige i Eskişehir
Coronavirus-kontroller vil stige i Eskişehir

Inden for rammerne af handlingsplanen til bekæmpelse af koronavirus fortsætter polititeamet i Metropolitan Municipality deres inspektioner i hele byen. Påmindende om, at kontrollerne fortsætter med at stige på grund af stigningen i antallet af sager, delte embedsmænd i Metropolitan Kommune oplysningerne om, at 8% af kapaciteten i sporvogne og busser begyndte at blive transporteret med beslutningen truffet af provinsens generelle hygiejnestyrelse den 50. september.


Metropolitan Kommune, som har forsøgt at forhindre spredning af koronavirusepidemien med de foranstaltninger, den har truffet siden begyndelsen af ​​marts, fortsætter sin kontrol inden for rammerne af den handlingsplan, den har gennemført med beslutsomhed. Politihold, der fortsætter deres generelle inspektioner, især i bagerier og konditorier til folkesundhed, foretager regelmæssigt kontrol af køretøjer med offentlig transport. At de regelmæssigt inspicerer al offentlig transport, især taxaer og minibusser, erklærede embedsmænd fra Metropolitan Municipality, at der var nogle ændringer i offentlig transport inden for rammerne af de beslutninger, der blev truffet af provinsens generelle hygiejnemøde den 8. september. De embedsmænd, der delte oplysninger inden for rammerne af ændringerne, sagde: ”Med de nylige beslutninger blev det besluttet at transportere passagerer så meget som antallet af pladser i minibusser og midibusser og busser, der ikke kunne fortyndes og løftes i deres plads, men at transportere passagerer med en hastighed på 50% af passagerkapaciteten i sporvogne og busser med fortyndet kapacitet. I denne sammenhæng vil vi være i stand til at tage passagerer med 50% kapacitet i vores busser med fortyndet sæde, som i sporvogne. Det vigtigste her er, at vores borgere kan holde afstand inde i køretøjerne og bruge deres masker på en måde, så de dækker mund og næse, ikke under hagen. Inden for rammerne af de beslutninger, der blev taget samme dag, blev forpligtelsen til at bære en maske pålagt, uanset hvor vi er uden for hjemmet. De mindede om det stigende antal sager i Eskişehir og sagde, at vores anmodning fra vores borgere er at overholde reglerne om maske og afstand og opfylde deres personlige ansvar.

“Der er en maske ... Der er en maske! Beslutningen er din! ”

Mens Metropolitan kommune fortsætter sine inspektioner, fortsætter den med at advare borgere om pandemien med sociale medier og reklametavler til byen. Metropolitan Kommune, der tidligere udstyrede byen med arbejder på masker og afstand, sagde med det stigende antal sager, 'Der er en maske ... Der er en maske! Beslutningen er din! ' Skriftlige værker begyndte at hænge over hele byen. I det visuelle blev fotografier af ældre, unge, børn, kvinder, mænd og enkeltpersoner i alle aldre delt på hospitalet i tilstanden af ​​intubation uden at lytte.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar