Covid-19 Uddannelse for kommercielle taxachauffører

Covid-19 Uddannelse for kommercielle taxachauffører
Covid-19 Uddannelse for kommercielle taxachauffører

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter sin træning for professionelle grupper på grund af Covid-19-udbruddet. I denne sammenhæng blev taxachauffører brugt dagligt af borgere uddannet.

UDDANNELSE FORTSÆTTER


Kocaeli Metropolitan Municipality tilbyder træning for erhvervsgrupper, der er i front og på steder, hvor borgerne er tæt placeret og menes at være i hyppig kontakt. Efter træning for frisører, frisører, skolekantiner, børnehaver og planteskoler, personale fra politiets hovedkvarter er der nu blevet undervist i de foranstaltninger, der skal træffes inden for rammerne af Covid-19-foranstaltninger på kommercielle taxaer og taxaer.

TAXI-KØRERE I UDDANNELSE

Alle de foranstaltninger, der er truffet for Covidien-19-udbruddet i Tyrkiet i Kocaeli i 1100, mens cabbies målrettet uddannelse af vores borgere er af stor betydning for at sikre transportsikkerheden. Kocaeli Metropolitan Municipality underviste taxachauffører og personale, der arbejder på taxastandere på Covid-19-foranstaltninger, så borgerne kan bruge taxierne med ro i sindet.

UDDANNELSE PÅ KONGRESSCENTRUM

Uddannelserne fra Kocaeli Metropolitan Municipality Health and Social Services Department Health Education Unit blev afholdt i Kocaeli Congress Center. Leder af afdeling for sundhed og sociale tjenester Ebubekir Ardıç, Kocaeli Chauffører og bilhandler Kammerpræsident Kemal Kaya, taxachauffører og personale, der arbejder på taxa stationer, deltog i den første træning, der blev givet til personalet i taxa og taxa stop.

FORHOLDSREGLER

I uddannelsen arrangeret af sundheds- og socialafdelingen, afdeling for sundhedsanliggender; Detaljeret uddannelse blev givet om de forholdsregler, der skal træffes af taxachauffører, de forholdsregler, som kunderne skal træffe, og hygiejneforanstaltningerne for kommercielle taxaer og stop. At bemærke, at det er vigtigt at følge reglerne, påpegede trænerne, at hvis reglerne ikke følges, vokser epidemien som en snebold og øger risikoen for spredning til alle.

"RENGØRING, AFSTAND OG MASKEMÅL"

I slutningen af ​​uddannelsen holdt chef for afdeling for sundhed og sociale tjenester Ebubekir Ardıç en kort tale; ”I dag åbnede taxachaufførerne ikke taxametrene og kom her. Så de bekymrer sig om dette problem. Det har kæmpet med Covid-6 i omkring 19 måneder. Desværre blev mange mennesker syge eller døde på grund af denne sygdom. Hvad skal vi gøre for at holde os selv og vores land i live? Vi vil fokusere på dem. Vi vil overvinde denne periode ved at følge reglerne for rengøring, masker og social afstand. Vores stat gør allerede den nødvendige forskning i epidemien. Som Kocaeli Metropolitan Municipality vil vi altid fortsætte med at støtte dig ”.

TAK TIL BÜYÜKŞEHİR

Siger, at Metropolitan Kommune altid er sammen med håndværkerne, Kemal Kaya, lederen af ​​Kocaeli Drivers and Automobile Tradesmen Chamber; ”'Vores by er en af ​​de førende industri- og turistbyer i vores land. For at udføre transportservicen i denne smukke by på en sund måde anmodede vi om træning fra vores Metropolitan Municipality om Covid-19-udbrudstiltag. De fornærmede os ikke. På vegne af alle mine venner vil jeg gerne takke alle, der leverede denne service og bidrog.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer