Programmet for cyberkarrierecertifikat begynder

Programmet for cyberkarrierecertifikat begynder
Programmet for cyberkarrierecertifikat begynder

Turkey Cyber ​​Security Cluster, deltagelse af studerende og kandidater, der ønsker at forfølge en karriere inden for cybersikkerhed CYBER, der lancerer Career Certificate Program.


Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir: "Cyber ​​Career Certificate Program vil yde et betydeligt bidrag til uddannelsen af ​​nye eksperter fra Cyber ​​Vatan og til at levere de kvalificerede menneskelige ressourcer, som industrien har brug for."

Kandidatstuderende, der ønsker at forfølge en karriere inden for cybersikkerhed, vil deltage i programmet i 3 uger af ekspertinstruktører i marken, Introduktion til informationssikkerhed, Linux-operativsystemets grundlæggende, grundlæggende netværkssikkerhed, webapplikationssikkerhed, cybertrusselintelligens, malware-analyse, anvendt penetrationstest, maskinhacking, Truslingsjagt og computerforensisk analyse trænes.

Ud over træningerne måles de studerendes tekniske evner med CTF'er og forskellige konkurrencer, der skal organiseres gennem hele programmet. I det 3-ugers program får studerende, der også får vejledning fra ekspertnavne, mulighed for at finde job og praktikmuligheder i klyngemedlemsfirmaer ved programmets afslutning.

Programmet, der også støttes af præsidentskabet for Republikken Tyrkiet, formandskab for formandskabet for forsvarsindustrien, Digital Transformation Office for Republikken Tyrkiet, Forsvarsindustriakademiet, CyberThink Think Tank, Cyber ​​Clubs Association og Visionary Young, finder sted online den 5.-24. Oktober.

13 personer, der har bestået den online skriftlige eksamen, online CTF og online interviewfaser, vil blive accepteret til programmet, hvis deadline er den 20. september. De, der ønsker at få detaljerede oplysninger om programmet og ansøge http://www.siberkariyer.online har brug for at besøge hjemmesiden.

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir afgav følgende erklæring om emnet: ”Som forsvarsindustriens formandskab tilstræber vi, at vores land skal have et økosystem, der kan producere cybersikkerhedsløsninger i mulige angreb. Til dette formål etablerede vi Turkey Cyber ​​Security Cluster påtager sig et vigtigt arbejde med 170 medlemmer. Tyrkiets cybersikkerhedsklynge med over 150 træningsprogrammer, der hidtil er gennemført, har uddannet tæt på 4000 studerende. Vores klynge, der ikke afbrød træningen under pandemiprocessen, afholdt 30 online-træning mellem april og august. Programmet for cyberkarrierecertifikater vil også yde et vigtigt bidrag til uddannelsen af ​​nye eksperter i Cyber ​​Vatan og til at levere den kvalificerede menneskelige ressource, som branchen har brug for. Vi forventer, at vores kandidatstuderende, der ønsker at forfølge en karriere inden for dette felt, til dette programchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar