Cykeltur afholdes i Tarsus inden for rammerne af den europæiske mobilitetsuge

Cykeltur afholdes i Tarsus under den europæiske mobilitetsuge
Cykeltur afholdes i Tarsus under den europæiske mobilitetsuge

Som en del af den europæiske mobilitetsuge, der tilskynder byer og kommuner til at tage og støtte bæredygtige transportforanstaltninger og fejres over hele verden mellem 16. og 22. september, vil Mersin Metropolitan Municipality arrangere en række begivenheder, der tilskynder til emission uden transport i byen. Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer åbner begivenheden i morgen på cykel til Taş Bina. Med arrangementet, der afholdes med deltagelse af afdelingsledere og cykelforeninger, vil opmærksomheden henledes på brugen af ​​cykler som alternativ transport.

Mobilitetsugen begynder i byen


Mange afdelinger i Metropolitan Municipality, især Department of Transportation, vil sigte mod at øge brugen af ​​cykler og gågader i løbet af ugen og tilskynde borgerne til at rejse med alternative transportmetoder i stedet for motorkøretøjer. Inden for rammerne af mobilitetsugen sigter det mod at forbedre kommunernes transportplanlægning og offentlige transportsystem, øge cykel- og gangveje og tilskynde borgerne til at rejse med alternative transportmetoder i stedet for individuelle køretøjer.

Der arrangeres en cykeltur i Tarsus under ledelse af præsident Seçer

Under ledelse af direktoratet for ungdoms- og sportsservices og dets team på 15 personer afholdes bevidstgørelsesaktiviteter i Kültür Park den 17. september. Det bliver bedt om at dele al eksemplarisk adfærd, der er lavet for at reducere emissioner i løbet af ugen på sociale medier med hashtagget #MBBmobillilik.

Den 19. september afholdes 'Tarsus Bicycle Tour' i Tarsus-distriktet under ledelse af Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer og cykelforeninger.

Den 20. september tildeler Department of Women and Family Services vinderne ved at arrangere en malerikonkurrence for børn i Kültür Park, der fortæller ugens betydning.

KentBis-cykler vil være gratis på bestemte tidspunkter i løbet af begivenhedsugen

Under koordinering af afdelingen for parker og haver vil borgere være i stand til at bruge Metropolitan-cyklerne gratis mellem de angivne timer for at understøtte mobilitet uden emissioner. På stranden er de scootere, der bruges af beboerne i Mersin, både som transportmiddel og til strandudflugter også gratis den 21. september på bestemte tidspunkter.

Den 22. september, den sidste dag af begivenheden, vil et bestemt område i byens centrum være lukket for trafik mellem bestemte timer. Ved begivenheden kendt som 'bilfri dag' hænges plakater i tråd med temaet nulemission i området lukket for trafik.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar