Cykelbrug vil være løsningen på Konyas trafikproblem

Cykelbrug vil skabe en løsning på Konyas trafikproblem
Cykelbrug vil skabe en løsning på Konyas trafikproblem

Borgmester for Konya Metropolitan Kommune Ugur İbrahim Altay mødtes med repræsentanterne for lokale og udbredte presseorganisationer i byen og evaluerede dagsordenen og investeringerne. Borgmester Altay, der gav oplysninger om projekterne som Millet Garden, Alaaddin Street Facade Arrangement, Mevlana Bazaar og dens omgivelser, 2021 Islamic Solidarity Games, Meram Final Stop Parking Lot, cykelinvesteringer, tabletdistribution til studerende, landbrugsstøtter, højhastighedstogundergange, Han besvarede også sine spørgsmål. Borgmester Altay sagde, at de udførte eksemplariske arbejder i kommunalt arbejde.


Taler om den cykel, der resonerer i hele Tyrkiets sporvognspræsident Altai, "Konya; Med sin nuværende geografiske struktur, gamle cykelvaner og eksisterende fysiske infrastruktur, som vi hidtil har bygget 550 kilometer cykelstier, ligger den langt foran andre byer. Konya og cykel vil blive husket meget mere sammen. En af de vigtige bevidstheder om dette var cykeltrammen. Der blev dannet en sporvogn, hvor 21 cykler kunne køre på sit specielle apparat, og føreren kunne rejse på samme tid. Dette har også været et meget vigtigt bevidsthedsprojekt, samtidig med at det letter brugen af ​​cykler. Fordi cykelvognen kører i byen på vores jernbanesystem i overensstemmelse med vores tidsplan. " afgav sine udsagn.

Cykelbrug vil skabe en løsning på Konyas trafikproblem

Borgmester Altay sagde, at de ønsker at øge brugen af ​​cykler, ”I pandemiperioden var der nogle bekymringer i brugen af ​​køretøjer med offentlig transport. Cykelbrug er både sundt og vil give en løsning på Konyas trafikproblem. Vores cykelstier ligger tæt på 350 kilometer i centrum, men der var et forbindelsesproblem, især i de centrale områder. Jeg håber, at vi vil bygge en ny cykelsti på 2023 kilometer inden 84. Vi vandt et meget vigtigt tilskudsprojekt fra EU om dette. Således vil du være i stand til at nå overalt i Konya på cykel uden afbrydelse. Vi planlægger kun at bygge parkeringspladser til cykler. Derudover opretter vi cykelområder på vores parkeringspladser. Igen tilføjer vi vores intelligente offentlige transportsystem ATUS. Vi implementerer også ABUS, Smart Bicycle Application, så hurtigt som muligt. Vi installerer cykelapparater på alle vores busser. Cykel er et middel til offentlig transport i Konya. Vi forsøger at integrere dette køretøj med offentlig transport med andre køretøjer til offentlig transport. Vi integrerer dem i vores sporvogne, busser og parkeringspladser. " brugte udtrykkene.

Cykel Master Plan vil være et eksempel

Konya, Tyrkiet, præsidenten mindede om, at den første by, som Altai Cykel Master Plan, "da den har en fordel. Vi fik godkendt hovedplanen af ​​vores ministerium for miljø og urbanisering. Således blev kriterierne i cykelhovedplanen for Konya en standard for andre byer. Nu skal alle se på Konya Bicycle Master Plan og udarbejde deres egen masterplan i henhold til disse standarder. Jeg tror, ​​at emnet cykling vil gå længere i Konya. Jeg håber, at folk vil bruge cykler som et middel til offentlig transport, som i mange europæiske byer. " lavede forklaringen.

Højhastighedstog-undergange overholder standarder

Borgmester Altay sagde, at der er nogle problemer i den fysiske struktur af højhastighedstogundergangene i Meram-regionen på grund af ekspropriation og zoneinddeling, ”Vi håber at bringe Hasanköy-undergangen til standarden i 2021 i de tre undergange, vi har identificeret i Meram. Om tre år vil vi bringe alle undergange i Meram til Konya-standarden. " han snakkede.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar