Cykeltransportperiode startet i busser i Eskişehir

Cykeltransportperiode begynder i busser i Eskişehir
Cykeltransportperiode startet i busser i Eskişehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, som har implementeret forskellige fremgangsmåder for at støtte alternative bæredygtige bytransportmetoder med offentlig transport, gå og cykling inden for rammerne af den europæiske mobilitetsuge, har også taget skridt til at føre cykler i kommunale busser for at tilskynde til cykeltransport. Borgere på cykler vil også være i stand til at bruge deres cykler og busser takket være apparatet, der er placeret på busserne, inden for anvendelsesområdet for den ansøgning, der skal prøves på linjen Vadişehir-Otogar.


Tyrkiet under ledelse af en række kommuner, der yder støtte Den Europæiske mobilitetsuge 16. til 22. september i Eskisehir, bragte også nye applikationer med i alternative former for bæredygtig bytransport. Metropolitan Kommune, der for nylig åbnede sine 6 parkeringspladser til gratis parkering for cyklister, har nu startet transportperioden med cykler i kommunale busser. Inden for anvendelsesområdet blev der installeret cykelapparater i de forreste sektioner af de sorte 63 nummererede busser, der kører på linjen Vadişehir-Otogar. Cyklisterne, der er i stand til at transportere med bus med deres cykler uden at betale ekstra gebyr takket være apparatet, udtrykte deres store glæde med ansøgningen.

Om, at hvis ansøgningen resulterer i et positivt resultat, kan den understøttes af forskellige linjer, erklærede embedsmænd fra Metropolitan Municipality, at de er fast besluttede på at tage nye skridt inden for cykeltransport.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar