Verdens mest befolkede byer er bestemt

Verdens mest befolkede byer er bestemt
Verdens mest befolkede byer er bestemt

Mens verdens mest folkerige byer blev bestemt i 2020, blev det bestemt, at Tokyo (Japan) tog førstepladsen med en befolkning på 37 millioner 393 tusind. Han repræsenterede Tyrkiet i Istanbul, der fandt sted i løbet af den fjortende på listen over listen.


Medieovervågningsbureauet Ajans Press undersøgte antallet af nyheder, der afspejles i pressen om verdens mest folkerige byer. Ifølge de oplysninger, der er indsamlet af Ajans Press fra det digitale pressearkiv, var antallet af nyheder i pressen om Tokyo i år 11. Tokyos lokale og nationale presse, herunder udenlandske publikationer i Tyrkiet, blev optaget ret indeholdt. Antallet af nyheder, der kun blev dækket i Istanbul, blev observeret som 83 tusind 270.

Ifølge oplysningerne fra Agency Press fra makrotrendsdata blev verdens mest folkerige byer bestemt i 2020. Således blev det bestemt, at Tokyo (Japan) rangerede først med 37 millioner 393 tusind mennesker, efterfulgt af Delhi (Indien) med en befolkning på 30 millioner 291 tusind, og Shanghai (Kina) med 27 millioner 58 tusind. Andre byer, der følger de første tre er Sao Paulo 22 millioner 43 tusind, Mexico City 21 millioner 782 tusind, Dhaka 21 millioner 6 tusind, Kairo 20 millioner 901 tusind, Beijing 20 millioner 463 tusind, Mumbai 20 millioner 411, Osaka 19 millioner 165 tusind rangeret som. Mens Istanbul er på den fjortende plads på denne liste, er det bestemt, at dets befolkning er 15 millioner 190 tusind. Med denne tæthed viste Istanbul sig at være mere befolket end mange byer som Moskva, Los Angeles, Paris og Bangkok.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer