En ny æra inden for chipidentitet er begyndt

En ny æra inden for chipidentitet er begyndt
En ny æra inden for chipidentitet er begyndt

Indlæsning af kørekortoplysninger, som er indenrigsministeriets nye tjeneste, i identitetskort blev officielt startet i dag. Borgere, der foretager en aftale fra befolknings- og statsborgerskabsdirektoraterne, er fri for at skulle bære kørekort ved at foretage deres transaktioner.


Som er forbundet med ministeriet for befolknings- og statsborgerskab Generaldirektoratet for service som en revolution, der vil gøre livet lettere for borgere i Tyrkiet, blev officielt lanceret i dag. Tilladelsesindehavere kan anvende licensoplysningerne til borgere i Republikken Tyrkiet kan ansøge om et identitetskort. På denne måde er borgerne befriet for forpligtelsen til at medbringe kørekort.

Bærende kørekort bliver historie

De, der ønsker at uploade deres kørekortoplysninger til deres ID-kort, foretager først en aftale med befolknings- og statsborgerskabsdirektoratet. Borgere, der er på det relevante sted på det angivne tidspunkt, fremstilles på meget kort tid, og de har lov til at begynde at bruge deres ID-kort som kørekort.

Der foretages ingen transaktioner uden aftale

til forening af ID-kort med kørekort skal først erhverve et nyt identitetskort fra Republikken Tyrkiet. Kørekortoplysninger overføres til de nye identitetskort med chipsystem. Webstedet for Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab for denne gratis transaktion randevu.nvi.gov.tr fra adresse eller Hej 199En aftale skal foretages med.

Ifølge erklæringen fra embedsmændene fra Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab er der absolut ingen transaktioner uden en aftale. Borgere, der går til de relevante direktorater uden at lave en aftale, skal vende tilbage uden at foretage deres transaktioner.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar