Motul, den største tilhænger af motorcykelbegivenheder

Motul, den største tilhænger af motorcykelbegivenheder
Motul, den største tilhænger af motorcykelbegivenheder

Motulvalg af motorcykelbrugere såvel som over hele verden og i Tyrkiet fortsætter med at deltage i tohjulet. Motuls dominans inden for motorcykelprodukter er baseret på hans mange års erfaring og succes i racing. Motul tilføjer kraft til racinghold med 300V-serien og vedligeholdelsesprodukter til motorcykler, der kombinerer ydeevne og holdbarhed.

Motuls underskrift for motorsport i verden


Motul er den største tilhænger af holdene inden for motorcykelløb på højeste niveau, efterfulgt af millioner af sportsfans over hele verden. Motul, organisationens tekniske partner i MotoGP, er også sponsor af Suzuki MotoGP-teamet. Motul, uden at glemme MotoGP-fans, gav chancen for at opleve spændingen på banen tæt ved at være vært for en gæst i hvert løb inden pandemiprocessen med den begivenhed, han kaldte Super Fan. Efter pandemien er denne begivenhed, som er en favorit blandt MotoGP-fans, planlagt at fortsætte.

Motul er også navnesponsor og største tilhænger af WorldSBK-løb, der er kendt for Kenan Sofuoğlu's præstationer og blev populær med deltagelse af Toprak Razgatlıoğlu i vores land. Pata Yamaha-holdet, hvor Toprak Razgatlıoğlu konkurrerer, vises i mesterskabet under sponsorering af Motul.

Det er ikke overraskende, at holdene, der løber til sejr i FIM Endurance World Championship, hvor motorcykel udholdenhedsløb køres, vælger Motul. Motuls 300V olier, der kombinerer ydeevne og holdbarhed, foretrækkes af mange racerhold.

Motul Smøremidler i Tyrkiets Zorlu-sti, Motorcykler forbliver

Motul er godt positioneret som verdens største motorcykelbegivenheder i Tyrkiet. Motul, der støttede Enduro School Racing-holdet i Transanatolia Rally, der blev afholdt i de foregående måneder, vil deltage i en vigtig begivenhed i denne uge.

Motul er tilhænger af Sherco, der vil deltage i Sea To Sky-løbet, der afholdes i Antalya Kemer den 23.-26. September. Den tyrkiske atlet Bayram Uysal vil konkurrere med støtte fra Sherco og Motul i løbet, hvor Mario Roman og Wade Young fra Sherco fabrikshold starter. I det 11. år af Sea To Sky, som vil blive afholdt under vanskelige forhold på grund af pandemien i år, vil Motul-Sherco-samarbejdet være på det udfordrende spor for første gang.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar