Denizli Student Card Visa Advarsel! Hvor vil visumprocedurerne blive udført?

Denizli Student Card Visa Advarsel! Hvor vil visumprocedurerne blive udført?
Denizli Student Card Visa Advarsel! Hvor vil visumprocedurerne blive udført?

Mens vi advarede om, at visumperioden slutter den 3. oktober 2020 i "Denizli Student Card", som Denizli Metropolitan Municipality tilbyder at bruge i bybustransport, blev det anmodet om, at visumprocedurerne ikke blev overladt til den sidste dag for at undgå tæthed.


Visumperioden for Denizli Student Cards, som Denizli Metropolitan Municipality tilbyder til bybustransport, udløber lørdag den 3. oktober 2020. På grund af det akademiske år 2020-2021 blev det meddelt, at visumet til Denizli Student Cards skal laves absolut, og kort uden visum kan ikke bruges. I denne sammenhæng blev det anført, at Denizli Student Cards, hvis visum ikke udstedes før 3. oktober 2020, bliver ugyldige kort efter 6. oktober 2020. Borgere blev bedt om ikke at forlade deres visumprocedurer til den sidste dag for at undgå trængsel.

Dokumenter, der kræves til visumbehandling

De krævede dokumenter til visumprocedurer blev forklaret som følger: ”Studenterbevis for studieåret 2020-2021 (studenterbevis opnået fra E-regeringen og studiekortet med etiketten for studieåret 2020-2021 er studenterbeviset.) Sidste 6 måneder 1 pasfoto taget inde.
BEMÆRK: Det er tilstrækkeligt for studerende, hvis fødselsdato er 2004 og derover, at medbringe deres identitetskort og 1 pasfoto.

Dem, der kan drage fordel af Denizli Student Card

Studerende tilmeldt fra Denizli Student Card, officielle og private formelle uddannelsesinstitutioner, universitetsstuderende, kandidatstuderende (inklusive kursusfase, speciale) kandidat- og doktorandstuderende, faguddannelsesdirektorater (lærlingeuddannelse), fakultetsstuderende med åben uddannelse 2 år 4 år, 4 år 7 år studerende nyder godt af deres rettigheder.), Erhvervsuddannelse åben uddannelse gymnasieelever, militære gymnasieelever, politi erhvervs gymnasieelever kan drage fordel. Derudover blev det anført, at studerende med åbne uddannelser og åbne grundskoleelever kan drage fordel af studerendes rettigheder med et dokument, der viser, at de ikke er registreret hos SGK.

Hvor vil visumprocessen være?

Visumprocedurer for borgere tilhører Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc .; Det blev anført, at de kan have Governorship Card Refilling Center, Bayramyeri Square Card Filling Center, Bus Station Card Filling Center, Denizli Metropolitan Municipality Building Card Refilling Center og Pamukkale University Hospital Card Refilling Center, som ligger overfor den gamle specialadministrationsbygning.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar