TEKNOFESTs UAV-konkurrencer afholdt

TEKNOFESTs UAV-konkurrencer afholdt
TEKNOFESTs UAV-konkurrencer afholdt

TUBITAK internationale ubemandede luftfartøjskonkurrencer (UAV) blev afholdt i Alleben Pond inden for rammerne af TEKNOFEST, hostet af Gaziantep Metropolitan Municipality. Mehmet Fatih Kacır, viceminister for industri og teknologi, Gaziantep-guvernør Davut Gül, Gaziantep Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin og T3-stiftelsesformand for kuratoriet Selçuk Bayraktar deltog i konkurrencerne. I sin tale erklærede præsident Şahin, at teknologisk gennembrud med TEKNOFEST er langt og understregede, at den aldrig vil blive opgivet.


Tyrkiets ministerium for teknologi og teknologi (T3 Foundation) inden 24. til 27. september mellem datoerne afholdes i Gaziantep uden for Istanbul for første gang i luftfart, rumfart og teknologi festival TEKNOFEST nedtælling, mens 101 hold deltog i TUBITAK International UAV Competition Alleben Pond ' Arrangeret. Konkurrencerne blev fulgt af viceminister for industri og teknologi Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep-guvernør Davut Gül, Gaziantep Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin og T3 Foundation-formand for kuratoriet Selçuk Bayraktar. Besøg på deltagerstandene fik delegationen information om køretøjerne og chattede med de unge.

KISS: GAZIANTEP TILFØJT SPÆNDING TIL TEKNOFEST

Tale inden konkurrencen erklærede viceminister for industri og teknologi Mehmet Fatih Kacır, at hvert projekt har en særlig plads med hensyn til ministeriet og sagde: ”Vi er altid sammen i Gaziantep, den antikke by Anatolien, i det tredje år af TEKNOFEST. At bære festivalen til Gaziantep og bringe spændingen sammen med Anatolien har været en stor kilde til lykke for os. Gaziantep tilføjede TEKNOFESTs begejstring spænding. Vores studerende, der deltager i disse konkurrencer på vej til den nationale teknologiflytning, hæver flagget meget højere. Deltag her i det første køretøj med TEKNOFEST, der tror, ​​de vil arbejde meget mere på vegne af raketten i det følgende Tyrkiet, de vil vinde selvtillid. Hvordan kan forsvarsindustrien i Tyrkiet i dag selvforsynende sundhed, landbrug, transport og energiteknologi gøre det samme. Ikke kun er det primære, Tyrkiet, vores fremtid, at vi vil vinde, ”sagde han.

ŞAHİN: VORES VIGTIGSTE KRAFT, DU ER DEN AVANCEREDE MENNESKELIGE KRAFT.

At sige, at TEKNOFEST er en festival, der førte til at tænke stort, styre landets økonomi og blive en af ​​de ti bedste økonomier i verden i 100-året for republikken, Fatma Şahin, sagde borgmesteren for Metropolitan Kommune, Vi er meget glade for at være vært for Ibn-i Halduns, Jezers og fremtidige Aziz Hodja her. Denne festival er ikke bare endnu en festival. Det vigtigste, jeg ser, når jeg kommer ind her er spændingen, inspiration, lys i dine øjne og kærligheden i dit hjerte, når det kombineres med denne viden, kan ingen holde os tilbage. Denne vej er langt, men vi vil aldrig give op. Med pandemien har vi brug for dig til at gøre smarte byer til en del af livet, fra fødevaresikkerhed til smart landbrug og slippe af med masken så hurtigt som muligt. Vores vigtigste magt er uddannet arbejdskraft, menneskelig kapital, det er dig, ”sagde han.

BAYRAKTAR: DU TAGER DENNE FLAG FRA OS OG BER VIDERE

Selçuk Bayraktar, formand for bestyrelsen for T3 Foundation, understregede, at der i festivalens tredje år blev opnået endnu en verdensrekord med 81 tusind ansøgninger fra 100 provinser og snesevis af lande og sagde: ”Vores land er kommet til et betydningsfuldt sted inden for teknologi. Også du vil tage dette flag efter os og føre det videre. Du vil spille en meget vigtig rolle i at hjælpe landet med at indtage sit retmæssige sted i rumfarts- og luftfartseventyr. TEKNOFEST er meget vigtigt med hensyn til at være den drivende motor i det nationale teknologiforløb og skabe bundbølgen i paradigmetransformationen. "Dette peger på lysere dage med hensyn til konkurrencer i de kommende dage."

Gaziantep-guvernør Davut Gül erklærede, at alle drømmer om at besøge TEKNOFEST. Understreget, at både den første og den sidste vandt landet i konkurrencerne, sagde guvernør Gül, at de opnåede erfaringer vil blive videregivet til fremtidige generationer.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar