Optaget arbejdstid på Cengiz Topel Street

Optaget arbejdstid på Cengiz Topel Street
Optaget arbejdstid på Cengiz Topel Street

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter med at gennemføre de projekter, den producerer for at reducere trafiktætheden i alle bydele. Metropolitan Kommunes borgmester Assoc. Dr. Transportprojekterne, som Tahir Büyükakın især understregede, afsluttes hurtigt igen på præsidentens anvisninger. Vejbygningsarbejder fortsætter i et intenst tempo i Cengiz Topel Street, hvilket i vid udstrækning vil aflaste transportproblemet i Darıca. Cengiz Topel, som vil lette trafikken i regionen, sigter mod at fuldføre værkerne hurtigt.

Vejforlængelse er gennemført


Inden for værkerne er der hidtil fremstillet 320 kubik stenmur med en længde på 1000 meter. Udgravningsregenerationsarbejdet er stadig i gang i projektet, hvor der blev udført 2 kubikmeter gravearbejde. I projektet, hvor konstruktionen af ​​el- og regnvandsledningen fortsætter, er vejudvidelsen og stenmurproduktionen på gaden afsluttet.

24 METERS BREDDE

Projektet, der øges til en bredde på 24 meter, har 2 afgange, 2 retur og 1 parkeringsbane. Ca. 8 tusind 200 ton pmt, 6 tusind 400 ton asfalt, 5 tusind kvadratmeter parket og 4 tusind meter grænse vil blive brugt inden for vejoverbygningsarbejder.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar