Ansigt til ansigt uddannelsesprogram blev forberedt til studerende med særlige behov

Ansigt til ansigt uddannelsesprogram blev forberedt til studerende med særlige behov
Ansigt til ansigt uddannelsesprogram blev forberedt til studerende med særlige behov

Ministeriet for national uddannelse lavede forskellige ordninger for ansigt til ansigt-træning af studerende med særlige behov. Følgelig dannes grupper under hensyntagen til skolens fysiske forhold og elevtæthed. Den første af disse grupper underviser ansigt til ansigt mandage og tirsdage, og den anden torsdag og fredag.


Generaldirektoratet for specialundervisning og vejledningstjenester fra Ministeriet for National Uddannelse sendte et brev til de provinsielle direktorater for national uddannelse, der indeholder tekniske detaljer vedrørende ansøgningen ansigt til ansigt, der begynder den 21. september.

Ifølge brevet sendt med underskrift af Mehmet Nezir Gül, generaldirektør for specialundervisning og rådgivningstjenester, vil det akademiske år 19-2020 fortsætte med brugen af ​​"ansigt til ansigt og fjernundervisning" i officielle og private uddannelsesinstitutioner tilknyttet ministeriet for national uddannelse på grund af Kovid-2021-udbruddet.

Da nogle af de studerende med behov for specialundervisning fortsætter deres uddannelse gennem fuldtidsintegration, specialundervisningsbørnehaver, specialundervisningsbørnehaver, specialundervisningsskoler, dem, der er indskrevet i 1. klasse på 1. niveau og inden for specialundervisningens grundskoler og andre grundskoler. De, der er indskrevet i første klasse i specialundervisningsklasser, hvor den kombinerede klasseværelsespraksis anvendes, fortsætter deres uddannelse mandag den 1. september, ansigt-til-ansigt uddannelse og fjern / live, og fjern / live uddannelse på andre klassetrin.

Men i ansigt til ansigt-uddannelse vil forældrenes præference blive taget som et grundlag for at sikre elevernes deltagelse i skolen. Hvis forældre undskylder for ikke at sende deres børn til ansigt til ansigt-uddannelse, vil de studerende fortsætte deres fjern- / live-uddannelse.

Studerende, der får ansigt til ansigt-træning, fortsætter deres uddannelse en dag i tilpasningsugen og to dage om ugen i de følgende uger. I denne proces vil ansigt til ansigt uddannelse blive understøttet med afstands- / live-lektioner.

Undervisningstider vil være 30 minutter

I løbet af integrationsugen vil der blive dannet grupper fra de studerende, der er i en gren i ansigt til ansigt-uddannelsesaktivitet under hensyntagen til skolens fysiske forhold og studerendes tæthed. Undervisningstiderne reduceres til 30 minutter, og de studerende får lov til at forlade skolen senest kl. 12.30. Derudover vil frokost inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​Kovid-19 blive suspenderet i skolerne.

I løbet af tilpasningsugen blev de indskrevet i første klasse på specialundervisningsbørnehaver, specialundervisningsbørnehaver, specialundervisningsskoler og dem, der blev tilmeldt første klasse i specialundervisningslærere og andre grundskoler, alt efter studerendes tæthed Gruppen af ​​studerende / studerende dannet fra en gren vil kun deltage i integrationsaktiviteter en dag om ugen i denne uge på forskellige dage. På andre klassetrin afholdes aktiviteterne med integrationsuge af lærere på samme måde som en distance / live lektion.

Mellem 21. og 25. september 2020 gennemføres tilpasningsaktiviteter og vurderings- og præstationsbestemmelsesstudier som grundlag for studerendes individuelle uddannelsesprogrammer (BEP). Gruppe og individuel tidsplan for ansigt til ansigt og afstand / live kursus, der oprettes i henhold til de studerendes individuelle karakteristika, deles med forældrene. Nødvendige foranstaltninger til fjern- / live-lektionsadgang vil blive truffet af skoleadministrationen.

Tilpasningsaktiviteterne til skolen gennemføres ved hjælp af bogen "Tilpasningsaktiviteter for specialstuderende", der vil blive offentliggjort på webstedet for Generaldirektoratet for Specialundervisning og Vejledningstjenester. Lærere vil være i stand til at identificere og implementere forskellige aktiviteter til ansigt til ansigt-uddannelse og forskellige aktiviteter til fjern- / live-uddannelse fra aktivitetsbogen.

Desinfektionsarbejde udføres onsdage

Desinfektionsarbejde vil blive udført på onsdage, når træning ansigt til ansigt er suspenderet. Fjernundervisning / liveundervisning af lærere fortsætter i disse dage, inklusive integrationsugen.

Under gennemførelsen af ​​tilpasningsaktiviteter vil lærere inden for grene og områder såsom religiøs kultur og moralsk viden, billedkunst, musik, fysisk uddannelse og informatik blive tildelt af skoleadministrationen. Den nødvendige koordinering vil blive foretaget af skoleadministrationen, så lærerne ikke lider af yderligere lektioner i integrationsugen og alle efterfølgende perioder.

I ugerne efter 28. september fortsætter uddannelsen i to grupper ved at reducere studietiden til 30 minutter og sikre, at de studerende forlader skolen senest kl. 12.30. Specialundervisningslærere, der praktiserer kombinerede klasseværelser, udgør en gruppe studerende / studerende i 1. klasse og vil øve ansigt til ansigt-træning i to dage. Det vil give live / fjernundervisning til sine studerende på andre klassetrin.

Den første af studentergrupperne, der modtager ansigt til ansigt-undervisning, underviser ansigt til ansigt mandag-tirsdag og den anden torsdag-fredag. Den anden gruppe, der ikke modtog ansigt til ansigt træning den dag, vil være i stand til at deltage eksternt / leve i gruppens forelæsning, der undervises læreren ansigt til ansigt under koordinering af skoleadministrationen. Begge grupper vil blive forsynet med at fortsætte deres distance / live-uddannelse på onsdage.

Efter 28. september gennemføres afstand / live lektion implementering af deres lærere i overensstemmelse med ugentlige kursusplaner for alle studerende på andre klassetrin. Planlægning af afstand / live lektion gennemføres i grupper eller individuelt under hensyntagen til de studerendes individuelle forskelle. Undervisningstider vil blive afkortet, og der skal udvises stor omhu for at nå ud til alle studerende.

Fjern- / live lektionsplanlægning vil blive underrettet til forældre af lærere, og forældresporing vil blive leveret. Provinsdirektorater og distriktsdirektorater for nationale uddannelses- og skoledirektorater er forpligtet til at sikre, at studerende i alle handicapgrupper drager fordel af uddannelsesaktiviteter på den bedst mulige måde inden for lokale midler.

Specialundervisningsskolers praksis / erhvervsundervisning holdes eksternt / live på digitale platforme, der tilhører Ministeriet for National Uddannelse med meget rig applikations- og prøvekursusvideoer. Disse kurser kan afholdes ansigt til ansigt i fremtiden i overensstemmelse med instruktionerne fra ministeriet for national uddannelse.

Lærere vil blive tildelt studerende, der studerer derhjemme eller på hospitalet

Tilpasningsaktiviteter i fagskoler for specialundervisning (erhvervsskoler for hørehæmmede og fysisk handicappede) afholdes eksternt / live i henhold til prøveforløbsplanen for tilpasningsugen. Efter 28. september vil lektionerne blive givet via fjernundervisning / liveundervisning i overensstemmelse med den ugentlige kursusplan for det anatolske erhvervsuddannelsesprogram, som accepteres i overensstemmelse med beslutningen fra bestyrelsen for uddannelse og disciplin og implementeres i disse skoler.

Situationen for de studerende, der studerer hjemme eller på hospitalet, behandles fuldt ud i e-School Management Information System, og disse studerendes og lærernes kursusprogrammer tildeles. Ansigts-til-ansigt-undervisning vil blive givet til de studerende, der beslutter at have hjemmeundervisning i børnehaven / klasseværelset og 1. klasse. Ansigts-til-ansigt-uddannelsesforhold vil blive anvendt på samme måde for studerende, der får hjemmeundervisning på disse klasser. Studerende, der får hjemmeundervisning på andre klassetrin, vil følge deres eget fjernundervisningsprogram på klasseværelsesniveau under tilsyn af den klasselærer, de er tilmeldt.

Af Generaldirektoratet for Specialundervisning og Vejledningstjenester, "www.orgm.meb.gov.tr", "tid.meb.gov.tr", EBA og mobile applikationer og digTube Og indhold udarbejdet fra digitale platforme som Instragram kan bruges som en ressource. Derudover vil forelæsningsvideoer til specialundervisningsstuderende, udarbejdet til EBA TV og planlagt som 20 undervisningstimer om ugen, blive inkluderet i programmerne ved at underrette forældrene efter lærernes individuelle behov.

Det forberedte psykosociale støtteprogram vil blive implementeret af alle lærere gennem ansigt til ansigt eller fjernundervisning, og psykosociale supporttjenester vil blive leveret til studerende og forældre. Derudover vil forældrenes aktiviteter i bogen "Tilpasningsaktiviteter til særlige studerende" være tilgængelige.

Arbejdet og procedurerne for at sikre de nødvendige betingelser for hygiejne i skolerne vil blive udført i overensstemmelse med "Forbedring af hygiejneforhold og infektionsforebyggelsesvejledning i uddannelsesinstitutioner" og "Kovid-19 Outbreak Management and Study Guide" udgivet af Sundhedsministeriet inden for rammerne af bekæmpelse af Kovid-19. Derudover deles indholdet af "Studenteinformationsvejledning, Forældreinformationsvejledning og Administrator og lærerinformationsvejledning" udarbejdet af Ministeriet for National Uddannelse med de relevante mennesker, og bevidsthed vil blive skabt.

Alle specialundervisningsskoler og -institutioner tilknyttet generaldirektoratet for specialundervisning og vejledningstjenester vil udføre aktiviteter inden for rammerne af certificeringsprogrammet "Min skole er ren" og fuldføre deres bestræbelser på at opnå det pågældende certifikat.

I betragtning af at nogle studerende, der har brug for specialundervisning, kan have problemer med at bære masker og overholde den sociale afstand i ansigt til ansigt-uddannelse, vil lærere forsøge at få denne vane.

Problemer i forbindelse med e-School Management Information System, hvor elevernes anliggender og transaktioner udføres, såsom registrering, overførsel, lønklasseopgradering, lønklasseopgradering, løses primært gennem provinsens og distrikts nationale uddannelsesdirektorater, og hvis der er nogen, vil uløste situationer blive overført til MoNE gennem guvernørskaber.

Siddepladserne for de studerende, der vil fortsætte deres uddannelse ansigt til ansigt i skolebuskøretøjerne, vil blive arrangeret på en måde, der holder den sociale afstand og forhindrer elevernes kontakt med hinanden. Derudover vil det være forbudt for forældre at komme i skolebussen, når de har brug for at komme i skolebussen på grund af force majeure, vil det være sikret, at de bærer en maske og ikke sidder på et andet sæde end det angivne sæde. Opfølgningen af ​​transporttjenesten udført af skolebusvogne foretages af de nationale uddannelsesdirektorater.

Der oprettes en afdeling for de forældre, der er forpligtet til at være i skolen på grund af situationen for den studerende, der fortsætter ansigt til ansigt uddannelse, hvor de ikke kan kontakte de studerende. Det vil være obligatorisk for forældre at bære masker i løbet af deres skoletid. Forældre vil blive bedt om at være følsomme med hensyn til overholdelse af hygiejnebestemmelser.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar