135 km cykelvej, der skal bygges i Adana

135 km cykelvej, der skal bygges i Adana
135 km cykelvej, der skal bygges i Adana

Det 135 km lange cykelstiarbejde, som udgør de første to etaper i Adana Metropolitan Kommunes mål om at bygge 2 km cykelstier i hele byen, fortsætter. Maling af de dele, hvor gulvansøgningen er afsluttet, startede på Turgut Özal Boulevard på 15. etape.


Adana Metropolitan borgmester Zeydan Karalar undersøgte de igangværende cykelstiansøgninger og foretog de første markeringer med egne hænder ved hjælp af spraymaling og forsøgte at skabe social bevidsthed om cykelstier.

INVITATION TIL Cykel

Borgmester Zeydan Karalar sagde, at det at udstyre Adana med cykelstier er et af deres vigtige mål, ”Det ser ud til, at vi hurtigt har taget skridt vedrørende cykelstier.

Vi implementerer de ønskede cykelstier, men kan ikke bygges i Adana i lang tid. Vi ved, at offentlig transport udgør en sundhedsrisiko i pandemiperioden. At rejse på cykel er blevet yderst vigtigt i disse dage. Cykelstier vil give begge sportsgrene og vil være gavnlige med hensyn til reduktion af drivhusgasser, der forårsager global opvarmning. Jo færre folk vi sender med offentlig transport, og jo flere drivhusgasgenererende køretøjer der forhindres, jo mere global opvarmning forhindres. Vi fortsætter med at cykle alle. Held og lykke ”sagde han.

Vejarbejdet på 135 km, som udgør de første to etaper i Adana Metropolitan Kommunes mål om 2 km cykelsti-projekt, der dækker hele byen, fortsætter. Mens bestræbelserne på at bringe byen sammen med nye cykelstier fortsætter, fortsætter renoverings- og renoveringspraksis på de eksisterende cykelstier.

FØRSTE OG ANDEN STAGE Cykelveje

  1. Scene i alt: 7,8 km: Turgut Özal Boulevard: 3,2 km - Şehitler Boulevard: 1 km - Aşıklar Boulevard: 1,6 km - Nyt stadion omkreds: 2 km
  2. I alt etape: 7,2 km: Mustafa Kemal Pasa Boulevard: 3,4 km - Kasım Gülek: 1 km - Dilberler række: 1,8 - Beyazevler: 1 km.


chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar