Verdens største anlæg, der producerer elektricitet fra lossepladsgas i Istanbul

Verdens største anlæg, der producerer elektricitet fra lossepladsgas i Istanbul
Verdens største anlæg, der producerer elektricitet fra lossepladsgas i Istanbul

IMM afsluttede den første fase af Seymen Landfill Gas Energy Production Facility, et af de projekter, der var stoppet i den foregående periode, og satte den i drift. Bygget med en investering på i alt 130 millioner lira, vil anlægget opfylde det årlige elbehov på 500 hjem, når alle faser er i drift. som er afhængige af udenlandsk energi, tilbyder nu faciliteten til at generere elektricitet, bidrager til Tyrkiets økonomi, først da formand Ekrem İmamoğlu IMM har annonceret sine sociale mediekonti. I sin besked sagde han: "Når den er færdig, vil verdens største anlæg, der producerer elektricitet fra lossepladsgas, være i Istanbul."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) lancerede den første fase af Seymen Deponions Gas Energy Production Facility. Gasmotorer blev bestilt til elproduktion på anlægget, hvilket både beskytter naturen og bidrager til økonomien ved at omdanne de gasser, der er akkumuleret i affald, til energi. Den genererede elektricitet er også begyndt at blive solgt. Med hensyn til anlægget, der vil imødekomme elektricitetsbehovet i hundreder af tusinder af huse, når det når fuld kapacitet, meddelte IMMs præsident Ekrem İmamoğlu udviklingen på sine sociale mediekonti med følgende udsagn:

”Vi lancerede den første fase af Seymen Deponions Gas Energy Production Facility, en af ​​de ophørte investeringer, med en investering på 130 millioner TL. Når den er færdig, vil det største anlæg, der producerer elektricitet fra lossepladsgas, være i Istanbul. Alle stående projekter vil blive levende en efter en. "

DEN SAMLEDE KAPACITET NÅR 90 MEGAVATA

På Seymen losseplads gasenergiproduktionsanlæg, der ligger i deponeringsområdet forvaltet af İSTAÇ og drives af Istanbul Enerji AŞ, er et område på 30 hektar i øjeblikket forbeholdt affaldslager. Arbejdet med 20 hektar af dette område, hvor gas blev opsamlet samtidigt, blev afsluttet og sat i drift. Ved udgangen af ​​året vil yderligere 10 hektar jord blive brugt til energiproduktion. Anlægget tjener med en kapacitet på 20 megawatt. Når værkerne er afsluttet, oplagres i alt 130 hektar jord i Seymen, og der produceres elektricitet fra lossepladsgas. Den samlede kapacitet når 90 megawatt. Når projektet er afsluttet, opsamles 45 tusind kubikmeter lossepladsgas i timen. Således vil det være projektet med den højeste mængde lossepladsgas fra en enkelt kilde i verden.

I den første fase af anlægget, der startede betjening af Istanbul, er der 14 samlere, 1100 meter DN1000 perimeter, 168 målepunkter, 18 kondensatbeholdere, 2700 meter vandrette kanaler. Også i anlægget er der 2 ventilrum, 2200 meter luftvandsledning, 330 meter dæmningskonstruktion, 18 kuldkanaler, 180 meter regn, 600 meter afløbsledning og gasudløb. I slutningen af ​​projektet vil udstyret, der skal medtages i marken, være 125 samlere, 4500 meter perimeterlinie, 1120 målepunkter, 47 tusind meter vandrette kanaler, 24 ventilrum, 23 tusind meter luftvandsledning, 14 tusind 600 meter affaldskanaler. Rørlængden, der skal bruges i alle feltproduktioner, når 150 tusind meter.

DET MØDER det årlige elkrav på 500 tusinde huse

I dag, når verden vender sig mod vedvarende energikilder mod truslen om global opvarmning, nævnte M. Aslan Değirmenci, General Manager for Istanbul Energy AŞ, gevinsterne ved Seymen Deponi Gas Energy Production Facility for byen.

”Når dette anlæg når en kapacitet på 90 megawatt, vil det være det største anlæg i verden, der producerer elektricitet fra lossepladsgas på et enkelt punkt. Det største mål med dette anlæg er at imødekomme byens elektricitetsbehov ved at generere elektricitet fra lossepladsgas, der er akkumuleret i det affald, der er indsamlet i Istanbul, og at levere dette gennem alternative energikilder, nemlig vedvarende energikilder. Alt affald fra Istanbuls europæiske side kommer nu her. Ca. 11-12 tons affald indsamles i dette område om dagen. Vi tager gassen i dette affald gennem hovedledningen her, passerer den gennem visse processer og adskiller de skadelige partikler i den og overfører den til vores hovedproduktionsbygning. Når vi når 90 megawatt, vil der være et anlæg, der imødekommer elbehovet for cirka 500 tusind husstande i distrikterne Silivri, Beylikdüzü, Arnavutköy, Büyükçekmece, Esenyurt og Çatalca. Det betyder at; Som et land, der er afhængigt af fremmede lande med hensyn til energi, vil vi imødekomme det årlige energibehov for 500 tusind husstande fra dette anlæg. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar