Söğütlüçeşme YHT Station bliver ikke et indkøbscenter

Söğütlüçeşme YHT Station bliver ikke et indkøbscenter
Söğütlüçeşme YHT Station bliver ikke et indkøbscenter

İstanbul KadıköyGeneraldirektoratet for TCDD afgav en skriftlig erklæring vedrørende projektet, der var planlagt til at blive bygget på Söğütlüçeşme Train Station, som tilhører de tyrkiske statsbaner (TCDD).


I erklæringen; ”De kommercielle områder, der er designet i projektet, blev kun designet til passagerernes behov og blev løst i et grønt område i harmoni med projektånden. Projektet er økologisk KadıköyDet er et værk, der tilføjer værdi til. Det pågældende område og især områderne under viadukterne omarrangeres og bringes til live, omdannes til rummelige og sikre områder for vores borgere. Mens de leverer kvalitetsservice til vores borgere, der foretrækker jernbanen på deres rejser, Kadıköy og vi vil præsentere et eksemplarisk livscenter, der tilføjer værdi til Istanbul for vores folk.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar