Ekol Logistics Signs CEO-erklæring for fornyet globalt samarbejde

Ekol Logistics Signs CEO-erklæring for fornyet globalt samarbejde
Ekol Logistics Signs CEO-erklæring for fornyet globalt samarbejde

Forenede Nationer(FN) inden 75-årsdagen Af FN's Global Compactikke ligeglad med opfordringer til alle virksomheder om at støtte internationalt samarbejde i lyset af globale risici Ekol Logistics, “CEO-erklæring for fornyet globalt samarbejde”Hvad han underskrev.


At holde bæredygtig udvikling blandt sine højeste prioriteter skole, CEO-erklæring for fornyet globalt samarbejde"Ni(Erklæring fra forretningsledere for fornyet globalt samarbejde) ved at underskrive Forenede Nationerog dets støtte til inklusiv multilateralisme.

Forenede NationerOver 100 administrerende direktører fra mere end 1.000 lande støttede den fornyede opfordring til globalt samarbejde. Covidien-19-forpligtelser, mens de gjorde vigtige end nogensinde i en periode i erhvervslivet, oplevede ikke lignende som tidligere, hvor virkningerne af epidemien for at sikre globalt samarbejde kom stor støtte fra virksomheder i Tyrkiet til at lade FN. FN's Global Compact Peace, Justice and Strong Institutions Action Platform Rapporten blev udviklet af selskabets administrerende direktør underskrevet 45 fra Tyrkiet.

FNs generalforsamling Organiseret den 21. september som en del af FNs private sektorforumCEO'er, der underskrev den fælles erklæring, der blev annonceret i, gav følgende besked for en bedre verden efter Covid-19:

”Som forretningsfolk er vi opmærksomme på, at fred, retfærdighed og stærke institutioner er gavnlige for vores organisationers langsigtede kontinuitet, og at de ti principper for FNs Global Compact og de bæredygtige udviklingsmål er grundlaget for succes. Vi er sammen for en bedre verden. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar