Emirates tilbagebetaler sine passagerer $ 1,4 mia

Emirates tilbagebetaler sine passagerer $ 1,4 mia
Emirates tilbagebetaler sine passagerer $ 1,4 mia

Emirates har gjort stærke og stabile fremskridt i deres forpligtelse over for sine passagerer til at gennemføre ventende tilbagebetalinger og meddelte, at betalinger til COVID-19-relaterede aflysninger til dato har foretaget mere end 5 mia. AED (1,4 mia. US $).


Siden marts er mere end 90 millioner anmodninger om tilbagebetaling opfyldt svarende til 1,4% af flyselskabets bagud. Dette beløb inkluderer alle anmodninger modtaget fra passagerer over hele verden inden udgangen af ​​juni med undtagelse af nogle få tilfælde, der kræver personlig gennemgang.

Siden begyndelsen af ​​pandemien har Emirates investeret yderligere ressourcer for at øge sin transaktionskapacitet. Flyselskabet fortsætter også med at samarbejde med branchepartnere for at lette refusion for passagerer, der foretager deres Emirates-flyreservation gennem rejsebureauer, herunder at sikre, at retur returneres direkte gennem globale reservationssystemer (GDS).

Sir Tim Clark, chef for Emirates Airline, sagde: ”Fra vores passagerers perspektiv forstår vi, at enhver afventende anmodning om refusion er individuelt vigtig. Vi er forpligtet til de massive og hidtil usete akkumulerede tilbagebetalinger forårsaget af pandemien, og vi gør vores bedste for at gøre det. Størstedelen af ​​anmodninger om refusion er rutineprocesser, der ikke kræver inspektion, og vi behandler dem hurtigt. Der er dog situationer, hvor det vil tage lidt længere tid for vores teams at gennemgå og udfylde dem personligt. Vi er taknemmelige for vores passagerer for deres tålmodighed og forståelse. "

Da de globale rejsemarkeder gradvis genåbnes, har Emirates gradvist genstartet sine passageroperationer rundt om i verden og har altid stræbt efter at tilbyde sine passagerer en sikker og glat rejseoplevelse.

Flyselskabet har implementeret en række branchens første initiativer for at tilbyde sine passagerer yderligere sikkerhed og tillid under deres rejser, fra biosikkerhedsforanstaltninger til gratis COVID-19-sygesikring og fleksible reservationspolitikker ved hvert trin på deres rejse.

Emirates har i øjeblikket fly til mere end 80 byer. Da Dubai genåbner sine døre for internationale forretnings- og fritidsbesøgende, kan passagerer rejse til byen eller tage en pause i byen under deres rejser. For at beskytte rejsende, besøgende og samfundet er UAE-borgere, beboere, turister og alle passagerer, der flytter fra Dubai (og UAE), uanset deres hjemland forpligtet til at gennemgå COVID-19 PCR-test.

Destination Dubai: Dubai er en af ​​de mest populære globale byer med solrige strande, kulturarvshændelser og indkvartering i verdensklasse og fritidsfaciliteter. I 2019 bød byen 16,7 millioner besøgende velkommen og var vært for hundredvis af globale møder og messer samt sports- og underholdningsbegivenheder. Dubai er blevet en af ​​de første byer i verden, der modtager et Safe Travel-frimærke fra World Travel and Tourism Council (WTTC), som har godkendt det med omfattende og effektive foranstaltninger til at sikre besøgende sundhed og sikkerhed.

Fleksibilitet og sikkerhed: Emirates 'bookingpolitikker giver passagererne fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, der har købt en Emirates-billet for at rejse den 30. november 2020 eller inden den 30. september 2020, skal ændre deres rejseplaner på grund af uventede COVID-19-fly- eller rejsebegrænsninger, eller hvis de har reserveret Flex- og Flex plus-taksten. De kan drage fordel af reservationsbetingelserne og mulighederne, der giver fleksibilitet.

Gratis, global dækning af COVID-19-relaterede omkostninger: Hvis de diagnosticeres med COVID-19 under deres rejse, kan passagerer nu rejse sikkert takket være flyselskabets forpligtelse til gratis at dække medicinske omkostninger i forbindelse med COVID-19. Denne dækning er gyldig for passagerer, der flyver med Emirates indtil 31. oktober 2020 (første flyvning skal være afsluttet den 31. oktober 2020 eller før). Passagerer drager fordel af i 31 dage fra det øjeblik, de tager deres første flyvning. Med denne applikation får Emirates-passagerer fortsat fordel af denne dækning, selvom de rejser til en anden by efter ankomst med Emirates. Flere oplysninger kan findes på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/ .

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret et omfattende sæt foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og medarbejdernes sikkerhed, både på jorden og i luften, på hvert trin af deres rejse. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der er tilgængelige på hver flyvning, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar