Emirates Flight Network til at nå 81 byer

Emirates Flight Network til at nå 81 byer
Emirates Flight Network til at nå 81 byer

Emirates meddelte, at de vil genstarte flyvninger til Accra, Ghana og Abidjan, Elfenbenskysten, fra den 6. september. Med tilføjelsen af ​​disse to destinationer vil det samlede antal byer, Emirates tjener i Afrika, stige til 11. Samtidig når flyselskabens passagerflynetværk med disse to byer 81 destinationer i september. Flyselskabet vil fortsætte sine passageroperationer sikkert og progressivt for at imødekomme passagerernes efterspørgsel og tilbyde endnu flere forbindelser til passagerer rundt om i verden til rejser via Dubai og Dubai.


Der vil være forbindelsesflyvninger fra Dubai til Accra og Abidjan tre gange om ugen. Emirates.com for flyvninger med Emirates Boeing 777-300ER.tr Reservationer kan foretages gennem eller gennem rejsebureauer.

Da Dubai genåbner sine døre for internationale forretnings- og fritidsbesøgende, kan passagerer rejse til byen eller tage en pause i byen under deres rejser. For at beskytte de rejsende, besøgende og samfundets sikkerhed er UAE-borgere, der kommer til Dubai (og UAE), UAE-beboere, turister og alle passagerer, der flytter derhen, uanset deres hjemland forpligtet til at gennemgå COVID-19 PCR-test.

Destination Dubai: Med sine solrige strande, kulturarvshændelser og indkvartering i verdensklasse og fritidsfaciliteter er Dubai en af ​​de mest populære globale byer. I 2019 bød byen 16,7 millioner besøgende velkommen og var vært for hundreder af globale møder og messer samt sports- og underholdningsbegivenheder. Dubai er blevet en af ​​de første byer i verden, der modtager et Safe Travel-stempel fra World Travel and Tourism Council (WTTC) med omfattende og effektive foranstaltninger truffet for at sikre de besøgende sundhed og sikkerhed.

Fleksibilitet og sikkerhed: Emirates 'bookingpolitikker giver passagererne fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, der har købt en Emirates-billet til at rejse den 30. november 2020 eller inden den 30. september 2020, skal ændre deres rejseplaner på grund af uventede COVID-19-fly- eller rejsebegrænsninger, eller hvis de har reserveret Flex- og Flex plus-taksten. De kan drage fordel af reservationsbetingelserne og mulighederne, der giver fleksibilitet.

Gratis global dækning af omkostninger relateret til COVID-19: Hvis de får diagnosen COVID-19 under deres rejse, kan passagerer nu rejse sikkert takket være flyselskabets forpligtelse til gratis at dække medicinske omkostninger i forbindelse med COVID-19. Denne dækning er gyldig for passagerer, der flyver med Emirates indtil 31. oktober 2020 (første flyvning skal være afsluttet den 31. oktober 2020 eller før). Passagerer vil drage fordel i 31 dage fra det øjeblik, de tager deres første flyvning. Med denne app vil Emirates-passagerer stadig kunne nyde dækningen af ​​denne dækning, selvom de rejser til en anden by efter ankomst med Emirates i den by, de flyver til. Flere oplysninger kan findes på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret en omfattende række foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og deres medarbejderes sikkerhed, både på jorden og i luften ved hvert trin på deres rejse. For mere information, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

Krav til turistindrejse: For mere information om adgangskrav til internationale besøgende til Dubai, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Med bopæl i Dubair kan tjekke deres seneste rejsebetingelser på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Hiby tilchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar