Emirates Flight Network til at nå 85 byer

Emirates Flight Network til at nå 85 byer
Emirates Flight Network til at nå 85 byer

Emirates genstarter sin passagerrute til Moskva Domodedovo Lufthavn (DME) med to flyrejser om ugen fra den 11. september. Genoptagelsen af ​​flyvninger til Moskva vil øge flyselskabets ekspanderende netværk i Europa til 26 byer og tilbyde flere rejsemuligheder til Emirates 'globale passagerer til Europa og nye forbindelser til Mellemøsten, Asien og Stillehavet og Afrika via Dubai for passagerer i Rusland.


Emirates arbejder tæt sammen med internationale og lokale myndigheder for at opretholde ansvaret for passageroperationer for at imødekomme rejsekravene. Emirates har gradvist genoprettet deres flynetværksforbindelse og prioriterer altid sundhed og sikkerhed for sine passagerer, besætning og samfund. Med tilføjelsen af ​​Moskva når Emirates 'globale netværk 85 byer i september.

Flyrejser til Moskva finder sted to gange om ugen på fredage og lørdage. På fredage afgår Emirates-fly EK 133 Dubai kl. 10:10 og ankommer til Moskva kl. 14:25 lokal tid. Returflyvning EK 134 afgår Moskva kl. 17:35 og ankommer til Dubai kl. 23:35 lokal tid. Om lørdagen afgår Emirates-flyvning EK 131 Dubai kl. 16:15 og ankommer til Moskva kl. 20:30 lokal tid. Returflyvning EK 132 afgår Moskva kl. 23:20 og ankommer til Dubai kl. 05:30 lokal tid den næste dag.

Emirates 'flyvninger med Boeing 777-300ER kan bookes på emirates.com eller gennem rejsebureauer. Passagerer kan også nyde flyforbindelser med Emirates 'codeshare-partner i Rusland, S7 Airlines, som tilbyder adgang til flere regionale destinationer.

Da Dubai genåbner sine døre for internationale forretnings- og fritidsbesøgende, kan passagerer rejse til byen eller tage en pause i byen under deres rejser. . For at beskytte rejsende, besøgende og samfundet er UAE-borgere, der kommer til Dubai (og UAE), UAE-beboere, turister og alle passagerer, der flytter derhen, uanset hvilket land de kommer fra, forpligtet til at gennemgå COVID-19 PCR-test.

Destination Dubai: Med sine solrige strande, attraktioner i kulturarven og indkvartering i verdensklasse og fritidsfaciliteter er Dubai en af ​​de mest populære globale byer. I 2019 bød byen 16,7 millioner besøgende velkommen og var vært for hundredvis af globale møder og messer samt sports- og underholdningsbegivenheder. Dubai er blevet en af ​​de første byer i verden, der modtager et Safe Travel-frimærke fra World Travel and Tourism Council (WTTC) med omfattende og effektive foranstaltninger truffet for at sikre besøgende sundhed og sikkerhed.

Fleksibilitet og sikkerhed: Emirates 'bookingpolitikker giver passagererne fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, der har købt en Emirates-billet for at rejse den 30. november 2020 eller inden den 30. september 2020, skal ændre deres rejseplaner på grund af uventede COVID-19-fly- eller rejsebegrænsninger, eller hvis de har reserveret Flex- og Flex plus-taksten. De kan drage fordel af reservationsbetingelserne og mulighederne, der giver fleksibilitet.

Gratis, global dækning af COVID-19-relaterede omkostninger: Hvis de diagnosticeres med COVID-19 under deres rejse, kan passagerer nu rejse sikkert takket være flyselskabets forpligtelse til gratis at dække medicinske omkostninger i forbindelse med COVID-19. Denne dækning er gyldig for passagerer, der flyver med Emirates indtil 31. oktober 2020 (første flyvning skal være afsluttet den 31. oktober 2020 eller før). Passagerer drager fordel i 31 dage fra det øjeblik, de tager deres første flyvning. Med denne applikation har Emirates-passagerer fortsat fordel af forsikringen om denne dækning, selvom de rejser til en anden by efter ankomsten til Emirates. Flere oplysninger kan findes på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/ .

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret et omfattende sæt foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og medarbejdernes sikkerhed, både på jorden og i luften, på hvert trin af deres rejse. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der er tilgængelige på hver flyvning, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Turistindgangskrav: For mere information om adgangskrav til internationale besøgende til Dubai, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Dubai-beboere kan kontrollere de seneste rejsebetingelser på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar