Emlak Konut købte 1.4 milliarder jord på Istanbul Istanbul-ruten

Emlak Konut købte 1.4 milliarder jord på Istanbul Istanbul-ruten
Emlak Konut købte 1.4 milliarder jord på Istanbul Istanbul-ruten

Emlak Konut GYO underskrev en protokol med TOKI om at købe cirka 2 millioner kvadratmeter jord på Kanal Istanbul-ruten. Landet på bredden af ​​Küçükçekmece-søen blev vurderet til 1.4 milliarder TL. CHP-rådsmedlem Nadir Ataman sagde: ”Den endeløse kærlighed til leje fortsætter i Kanal Istanbul. Emlak Konut vil bygge et 'lejegaranteret' projekt på søbredden med udsigt over Kanal Istanbul. Han reagerede med at sige "Ingen stop, fortsæt med at leje".


Ifølge nyheden om Özlem Güvemli fra SÖZCÜ; Der har været en ny udvikling med hensyn til et samlet areal på 1 million 971 tusind 786 kvadratmeter på bredden af ​​Küçükçekmece-søen, som er på ruten til Kanal Istanbul-projektet, som er fokus for diskussionerne.

Emlak Konut GYO meddelte, at de underskrev en protokol den 3. august 2020 om at købe cirka 2 millioner kvadratmeter jord fra TOKI ved at underrette Public Disclosure Platform (KAP) den 28. september 2020.

689 MILJARDVÆRDI TIL 1.4 TUSEN kvadratmeter

Ifølge meddelelsen blev ca. 1 tusind kvadratmeter af de fire pakker på 971 million 786 tusind 689 kvadratmeter i Avcılar, Firuzköy District, som ejes af ministeriet for miljø og urbanisering TOKİ, vurderet.

I meddelelsen “Med hensyn til vores virksomheds køb af zonepakker med et overfladeareal på ca. 689,049.05 kvadratmeter til en pris på 1 mia. 420 millioner TL (momsfritaget); En protokol blev underskrevet mellem vores firma og ministeriet for miljø og urbanisering Housing Development Administration den 28.08.2020 ”.

"DET ENESTE, DER IKKE STOP, ER KÆRLIGHEDEN TIL RANT"

CHP's IMM-rådsmedlem Nadir Ataman reagerede meget hårdt på lejebevægelserne på Kanal Istanbul-ruten, hvor nogle AKP-politikere og rige i Mellemøsten købte jord.

Ataman "Den eneste uophørlige kærlighedsrente kanal i Istanbul, Tyrkiet. De byggede et garanteret hospital, de byggede en garanteret bro, de byggede en garanteret vej, og nu laver de projekter med indkomstgaranti. Ingen stop, fortsæt med at leje. Den endeløse kærlighed til indkomst fortsætter i Kanal Istanbul. Emlak Konut vil udvikle et lejegaranteret projekt på et land på 1.4 milliarder lira med udsigt til Kanal Istanbul ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer