Alternativ rute kan ikke accepteres for Erzincan Trabzon Railway

Alternativ rute kan ikke accepteres for Erzincan Trabzon Railway
Alternativ rute kan ikke accepteres for Erzincan Trabzon Railway

Gümüşhane Chamber of Commerce (GTSO) præsident İsmail Akçay, der erklærede, at det er uacceptabelt at udføre alternative rutestudier for jernbanen ved at ignorere Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Railway Project, som har ventet i et århundrede i Trabzon og andre provinser i regionen, især befolkningen i Gümüshhan Han sagde, at det skulle være jernbaneprojektet Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som man forventede i et århundrede.


GTSO-præsident Akçay erklærede, at lobbyarbejderne, der blev udført for Erzincan-Gümüşhane-Trabzon-jernbaneprojektet, som vi lærte, at projektforberedelsesudbuddet blev foretaget, og at vi ventede på projektarbejdet, og igangsættelsen af ​​arbejder til alternative linjer som et resultat af forskellige initiativer forstyrrede befolkningen i regionen meget; ”Vi ved, at projektforberedelsesudbuds- og undersøgelsesprojektstudier er foretaget for Erzincan-Gümüşhane-Trabzon jernbaneprojekt, som er den vigtigste investering for udviklingen af ​​regionen, og vi har kæmpet i et århundrede. Mens vi venter på jernbaneprojektet Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som er det mest rentable for vores region og vores land, begynder vi pludselig at arbejde for Erzurum (Aşkale) -Rize (İyidere) jernbaneprojekt med brev fra transportministeriet, generaldirektoratet for statsbaner dateret 27. februar 2020 og nummereret 405744. Vi lærer, at Erzurum (Aşkale) -Rize (İyidere) jernbaneprojektet er blevet spurgt kommunerne på ruten om deres mening, og projektarbejdet er startet.

'PRIORITET SKAL VÆRE I DET MEST GODE PROJEKT TIL UDVIKLINGEN I REGIONEN'

Vi er ikke imod noget arbejde for udviklingen af ​​vores region. Selvfølgelig bør andre ruter laves efter behovene. At udføre forskellige undersøgelser for alternative ruter før Erzincan-Gümüşhane-Trabzon-jernbaneprojektet, som har været forventet i et århundrede og betragtes som den vigtigste og mest gavnlige rute for regionen i studierne til udvikling af regionen, gør os imidlertid meget triste. Vi synes altid, at den prioriterede investering skal være i det investeringsprojekt, der er gavnligt for udviklingen af ​​regionen. Vi spilder tid ved konstant at ændre beslutninger og handle med forskellige diskurser. Men erhvervslivet har ingen tid at spilde. Som jeg nævnte før, er det at starte alternative ruteundersøgelser de initiativer, som udsigten frembringer baseret på ideen om os alene. Vi ønsker at være rige ikke kun i provinsen, men også i regionen. '

'VI VENTER PÅ ERZİNCAN-GÜMÜŞHANE-TRABZON JERNBANEPROJEKTET, SOM HAR EN UDVIKLIG VIGTIGHED FOR REGIONEN

Vi ønsker, at de nødvendige arbejder udføres til gennemførelsen af ​​jernbaneprojektet Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som vi har ventet i et århundrede, og som vil tjene Trabzon og hele det østlige Sortehavsregion, især befolkningen i Gümüşhan, og jeg vil gerne sige, at vi nøje vil følge disse værker som Gümüşhane-forretningsverdenen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar