Erklæring fra partnerskabet, der lavede 1915 Çanakkale Bridge and Motorway Project

Erklæring fra partnerskabet, der lavede 1915 Çanakkale Bridge and Motorway Project
Erklæring fra partnerskabet, der lavede 1915 Çanakkale Bridge and Motorway Project

Çanakkale Highway and Bridge Construction Investment and Operation Inc. (ÇOK A.Ş.) afgav en erklæring om 1915 Çanakkale Bridge.


Erklæringen er som følger: For nylig er det på grund af vildledende oplysninger om vores projekt i medierne blevet nødvendigt at afgive en erklæring for at informere offentligheden korrekt.

Vi vil gerne dele med dig nogle oplysninger om Çanakkale Bridge and Motorway Project fra 1915, som inkluderer verdens bredeste hængebro med mellemlang spænding, når den er færdig.

Generaldirektoratet for transport og infrastruktur Ministeriet for motorveje (KGM), ved Build-Operate-Transfer (BOT) udbudt model og Limak fra Tyrkiet og Construction Center, Sydkoreas Daelim og SK E & C virksomheder udført af partnerskabet med projektet, allerede fem tusind Det er et af de få projekter i verden, der beskæftiger 5 ansatte.

Çanakkale Bridge and Motorway Project fra 10, der rangerer blandt de største offentlige investeringer i Europa med et lån på 25 milliarder euro ydet af 2.265 banker og finansielle institutioner fra 1915 forskellige lande, brød nye baner ved at vinde 11 Global Finance Awards fra verdens prestigefyldte institutioner.

Tyrkiets strategiske betydning for rettidig projekt kan finansieres på kort tid opnået betydelig succes med ressourcediversitetens interesse, og internationale långivere kasseres. 70 procent af lånet til finansiering af projektet blev opnået fra udenlandske banker og finansielle institutioner. Lånepakken, der er struktureret i overensstemmelse med internationale standarder for projektfinansiering, består af otte forskellige lånesegmenter, herunder Export Credit Agency (ECA) og islamiske finansieringsmetoder, og er af stor betydning med hensyn til levering af udenlandske ressourcer til vores land, da det finansieres af forskellige internationale kilder.

Çanakkale Bridge fra 1915 er et eksempel med sin finansieringsmodel såvel som dens sikkerhedsforanstaltninger, miljøbevidsthed og de værdier, den vil give vores land. Ifølge undersøgelser foretaget af internationale konsulentinstitutioner forudsiges det, at projektet vil bidrage med cirka 14 milliarder euro til økonomien og de sociale muligheder i regionen.

Çanakkale Bridge and Motorway Project fra 16, der har en samlet kontraktperiode på 2 år 12 måneder 5 dage (6 år 10 måneders byggeri, 8 år 12 måneder 1915 dages driftsperiode), herunder byggeri og drift, sigter mod at være afsluttet den 18. marts 2022.

Påstanden om, at entreprenørvirksomhederne vil tjene uforholdsmæssigt store gevinster af garantibetalingerne, som konstant bringes til dagsordenen gennem mediekanalen, afspejler ikke sandheden. Omkostningerne ved projektet, som afspejles for offentligheden, blev beregnet over 2017-valutakursen, og den reelle værdi af omkostningerne i fremmed valuta er 2.5 milliarder euro. Dette tal inkluderer ikke finansieringsomkostninger. De samlede investeringsomkostninger vil dog være over 3 milliarder euro.

I betragtning af at projektets drifts- og vedligeholdelsesomkostninger også ignoreres i de konti, der er nævnt i medierne, afspejler emnet for kravet ikke sandheden.

Projektet, Tyrkiets nationale udviklingsvision i dokumentet, bevæger karakteren af ​​den påtænkte opgradering af veje landsdækkende spiller en vigtig rolle i 2023-hovedplanens mål.

Med Çanakkale-broen fra 1915 vil der blive skabt et nyt alternativ til Bosporus-overgangen, industri-, handels- og servicesektorerne i Thrakien og det vestlige Anatolien vil få fart, national og international turisme vil blive genoplivet, transportens varighed og omkostninger falder, og effektiviteten af ​​udenrigshandel vil stige. Bygge- og driftsfaser vil give beskæftigelse til tusinder af mennesker og vil tilføre vitalitet til forskellige sektorer og vil give et vigtigt bidrag til Tyrkiets økonomi.

Vi er altid glade for at dele med dig de spørgsmål, du undrer dig over Çanakkale Bridge and Motorway Project fra 1915.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar