Kollektiv overenskomst for 2200 medarbejdere underskrevet på BURULAŞ

Kollektiv overenskomst for 2200 medarbejdere underskrevet på BURULAŞ
Kollektiv overenskomst for 2200 medarbejdere underskrevet på BURULAŞ

Kollektive forhandlingsforhandlinger, der dækker i alt 2200 medarbejdere, der arbejder i BURULAŞ, et af virksomhederne i Bursa Metropolitan Municipality, resulterede i et kompromis. Præsident Alinur Aktas sagde, at der blev taget et vigtigt skridt for at udligne personalets muligheder dag og nat.


Den 9. valgperiode kollektive forhandlingsaftaler forhandlinger mellem BURULAŞ, som er en af ​​de vigtige tilknyttede virksomheder i Metropolitan Kommune og Demiryol-İş Union, blev afsluttet med de beslutninger, der blev truffet til fordel for personalet.

"Det vedrører 2200 mennesker"

Borgmester i Metropolitan Kommune Alinur Aktaş erklærede, at de underskrev den 1219. valgperiode kollektiv forhandlingsaftale vedrørende 496 personale, der blev overført til BURULAŞ-personale med dekretloven (dekret), 450 ansatte, der blev rekrutteret efter dekretloven, og 9 personale, der allerede havde en kontrakt. Formand Aktaş sagde, at der i alt er blevet underskrevet en kontrakt for i alt 2200 personer, ”Selvom BURULAŞ har en 9. kontrakt, er vi stolte af en aftale, der samler alle vores medarbejdere på en fælles grund og udligner mulighederne for vores personale for første gang. I vores kollektive overenskomst har vi taget et vigtigt skridt i retning af at sikre arbejdsfred ved at udligne mulighederne for dine kolleger, der arbejder under samme tag og arbejder dag og nat under epidemien, ”sagde han.

"Aftale, der gør medarbejderne glade"

Borgmester Aktaş sagde, at pandemiprocessen igen viste, hvor vigtig by- og offentlig transport er, ”Vi var vidne til, at vores venner, der opfyldte denne pligt, viste stort offer. Jeg håber, at aftalen, som vi mener vil gøre alle vores medarbejdere glade og underskrevet i 32 måneder, være gavnlig. Som altid vil jeg gerne takke Demiryol-İş Unionen for deres modne holdning og forståelse ”.

Cemal Yaman, leder af Bursa-afdelingen for jernbaneforeningen, erklærede, at de var glade for at underskrive kollektive forhandlingsforhandlinger for 9. valgperiode. Yaman mindede om, at 2018 tusind mennesker var beskæftiget i staten under dekretet i 950 med dekretet, ”Dette blev frigivet i forordningen ved udgangen af ​​den sjette måned i kommuner og lokale myndigheder. I denne henseende den kollektive overenskomst, den første kontrakt i Tyrkiet. Der er 2003 tidsbegrænsede kontrakter, som vi har underskrevet siden 8. Vores kolleger, der arbejder med lovdekretet, blev medtaget i denne kontrakt for første gang. Jeg vil gerne takke borgmesteren i Metropolitan Kommune Alinur Aktaş og BURULAŞ General Manager Kürşat Çapar for at have forstået inkluderingen af ​​venner. Den kollektive overenskomst, der ender på bordet, er en god aftale. Jeg tror, ​​vi får gode rettigheder. Jeg håber, det bringer held og lykke til mine venner. Vores kolleger, der arbejder i offentlig transport, er den gruppe, der opholdt sig i det mest risikable område efter sundhedspersonale i pandemiperioden. Jeg tror, ​​vi får deres rettigheder. "Held og lykke til begge sider."

Efter talerne blev en kollektiv forhandlingsaftale underskrevet mellem præsident Aktaş og Cemal Yaman. I slutningen af ​​ceremonien blev pennen vist af Cemal Yaman, præsident for Türk-İş, Ergün Atalay, præsenteret for præsident Aktaş.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar