Daglig leder Yazıcı: 'Sivas er en meget vigtig by for jernbanesektoren'

Daglig leder Yazıcı: 'Sivas er en meget vigtig by for jernbanesektoren'
Daglig leder Yazıcı: 'Sivas er en meget vigtig by for jernbanesektoren'

Det nuværende stop for TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı og den ledsagende delegation var Sivas Region. Delegationen besøgte arbejdspladserne i Sivas Regional Directorate og evaluerede deres aktiviteter.


Delegationen, som startede sin studietur til Sivas-regionen med Samsun, besøgte direktoratet for passagerer, logistikkontor, industrihavn og Samsunport-havn i Samsun.

Kamuran Yazıcı henledte pandemien og understregede, at alt personale skulle vise den nødvendige omhu og opmærksomhed i denne henseende.

Delegationen besøgte også TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate, der forenede TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜDEMSAŞ under sit tag og talte om godsvogne.

Derudover foretog Yazıcı og hans ledsagere undersøgelser ved Kavak Station, Passenger Chief, Artova Logistics Chief, der undersøgte fyldningerne på stedet i Bostankaya, Çetinkaya, Demirdağ, Divriği og Çaltı logistikcentre, som er de bedste logistikbelastningscentre i regionen.

Yazıcı holdt møder med NGO-repræsentanter, da det har gjort det til en tradition i hver region, han besøgte.

Fremhævede, at Sivas er en jernbaneby, TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcı sagde, ”Sivas er en meget vigtig by for vores industri. Det er ved krydset mellem øst-vest og nord-syd linjer. Samsun-Sivas jernbanelinje er meget vigtig for vores godstransport. Med fornyelsen og moderniseringen af ​​denne linje forbundet til havnen er betydningen af ​​driften i denne linje steget endnu mere. Sivas er også et meget vigtigt punkt for passager- og godstransport på øst-vest aksen. Med idriftsættelsen af ​​Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen blev Sivas forbundet med en stor geografi fra Kina til Europa med jernbane. Sivas er også en vigtig by med hensyn til jernbaneindustrien. Produktionen af ​​indenlandske og nationale godsvogne i TÜRASAŞ gør det muligt for os at få meget gode resultater i vores forretning. Sivas by er også meget vigtig med hensyn til jernbane erhvervsuddannelse. Vores unge er uddannet til vores sektor i afdelinger relateret til jernbanesystemteknologier på både faglig gymnasium og universitetsniveau. Sivas er en by, der kommer tættere på mange byer. Det bliver en by ikke langt fra Ankara, Istanbul eller endda Edirne. Som vores minister også forklarede, er der meget lidt tid tilbage til idriftsættelse af Ankara-Sivas højhastighedstoglinje. Derfor øges pligterne og ansvaret for alt vores personale i Sivas-regionen gradvist, og en ny proces begynder. Jeg sender min kærlighed til alle mine kolleger fra Sivas. " sagde.

De sidste stop for General Manager Kamuran Yazıcı var Erzincan og Kars. Yazıcı's; Efter at have besøgt Erzincan Logistics Directorate, Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief og Passenger Chiefs, var det næste stop Kars Passenger Management og Locomotive and Wagon Inspection Supply Chief. Yazıcı afsluttede sin rejse efter detaljerede undersøgelser på disse arbejdspladser.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar