Erzincan Gümüşhane Union Besked fra kamre på Trabzon jernbanerute

Erzincan Gümüşhane Union Besked fra kamre på Trabzon jernbanerute
Erzincan Gümüşhane Union Besked fra kamre på Trabzon jernbanerute

Handel- og industrikamre og handelsudveksling af provinser og distrikter på Erzincan-Gümüşhane-Trabzon jernbaneruten kom sammen med en videokonference og en meddelelse om enhed blev givet.


TTSO-præsident M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Commodity Exchange President Eyyüp Ergan, Gümüşhane Chamber of Commerce and Industry President İsmail Akçay, Kelkit Chamber of Commerce and Industry President Mustafa Servet Daltaban, Erzincan Chamber of Commerce and Industry Secretary General Şule Arslan, generalsekretær Murat Zırıh, Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Railway Platform talspersoner Şaban Bülbül og Mustafa Yaylalı deltog på vegne af Handelskammeret.

I sin tale ved åbningen af ​​mødet sagde Trabzon TSO-præsident M. Suat Hacısalihoğlu: ”Projektet for jernbanen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som infrastrukturprojektudbuddet blev afholdt i 2018, blev leveret til den relevante institution. Vi forventer, at dette projekt indgår i investeringsprogrammet og fortsætter. Hovedformålet med vores anmodning om jernbanen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon er; Driften af ​​mineralforekomsterne i Gümüşhane, som er den økonomiske region, for at bidrage til økonomien, skabe merværdi, øge eksporten ved at udvikle beskæftigelse og bidrage til den socioøkonomiske udvikling i regionen. Det er klart og tydeligt, at den rute, der kommer frem, når projektet strækker sig fra Erzincan til Trabzon via Gümüşhane og fra kysten til industrizonen og logistikzonen, vil være mere økonomisk rentabel. Emnet vi fokuserer på er i denne retning. "Vi skal gøre vores del for at inkludere projektet i investeringsprogrammet."

Eyyüp Ergan, formand for Trabzon Commodity Exchange, erklærede, at jernbanen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon har en yderst vigtig rolle i den økonomiske udvikling i regionen og understregede, at de er klar til at tage alle nødvendige skridt.

Gümüşhane TSO-præsident İsmail Akçay mindede om, at implementeringsprojektet, der kostede 20 millioner TL, blev leveret til statsbanerne og sagde:

”Det er et 100 år gammelt projekt planlagt på den historiske silkevej. Trabzon, som er et af de vigtigste transport- og logistikpunkter i vores region og vores land, har en helt anden placering, og den rigtige beslutning blev truffet under forberedelsen af ​​projektet. Det mest rentable punkt, hvor alle stater ved Sortehavet kan kontaktes med Mellemøsten, Fjernøsten og især Kina er Gümüşhane-Erzincan via Trabzon. At krone den historiske Silkevej med jernbane er et mål, som vi alle forventer. Dette projekt er ikke dagens projekt. Det er et mål, der blev sat for 100 år siden. Som Gümüşhane Chamber of Commerce and Industry beklagede vi starten på arbejdet med et andet alternativ, mens vi ventede på, at projektet med en så vigtig rute blev inkluderet i det fulde investeringsprogram. Vi hævder, at vi er på den mest økonomiske og rentable rute på den historiske Silk Road. Selv hvis der vil blive lavet et projekt for at eliminere udviklingsforskellen mellem provinser og regioner, er dette ruten igen. Mens alle disse ignoreres og venter på, at vores projekt skal indgå i investeringsprogrammet, finder jeg det ikke rigtigt at komme med forskellige ruter. Ressourcer skal bruges på den mest rentable måde. "

Akçay understregede, at det i de hidtil gennemførte undersøgelser blev afsløret, at den gavnlige og rentable rute var Erzincan-Gümüşhane -Trabzon, og fortsatte sine ord som følger:

”I det offentlige: 'Hvad er din befolkning der? Der er en opfattelse af, at "hvem kommer på toget". Dette tog vil transportere både gods og passagerer. I dag skal vores minearbejdere have lave omkostninger for at miner i min region kan åbne for det internationale marked, og infrastrukturen skal være parat til at konkurrere med det internationale marked. Vi har millioner af tons metalmineralreserver inden for grænserne til Gümüşhane. Vi taler om metalminer, vi taler ikke om sten og sten. Hvordan overfører vi dem til det internationale marked, når du behandler dem? Nu ved vi alle, at handelen med vejtransport med lastbiler ikke er rentabel og ikke konkurrencedygtig. Vi er nødt til at forberede et miljø for vores forretningsmænd på lige vilkår, så de kan konkurrere med verden. Den private sektor, der producerer og yder beskæftigelse, er landets vigtigste styrke. Til dette er vi nødt til at bane vejen for den private sektor og forberede dens infrastruktur. I betragtning af alle disse synes jeg, at ruten Erzincan - Gümüşhane - Trabzon er en prioriteret og vigtig rute. "

Kelkit TSO-præsident Mustafa Servet Daltaban sagde: ”Vores nøglepunkt og havneby er Trabzon, i sidste ende den vigtigste rute, som jernbanen skal forbindes til, er Trabzon. "For at Erzincan og Gümüşhane kan udvikle sig økonomisk, skal ruten ned til Trabzon fra denne linje."

Tale på vegne af Erzincan TSO sagde generalsekretær Şule Arslan: ”Vores hjerte er, at et sådant projekt skal passere Erzincan, som er en meget vigtig by på den historiske Silkevej. Vi forventer, at projektet fortsætter, ”sagde han.
Om handels- og industrikammerets generalsekretær Murat Zırıh sagde: "Dette projekt er ikke kun relateret til befolkningen, men også til den historiske og økonomiske udvikling i regionen."

Erzincan-Gümüşhane-Trabzon jernbaneplatform SözcüMustafa Yaylalı sagde, at et arbejde, der har pågået siden 2009 faktisk har nået sin sidste fase, ”Projektarbejdet er afsluttet, og mens vi ventede på gennemførelsesudbuddet, opstod der nye udviklinger. Med hensyn til verdenshandelen vil Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Railway være et meget vigtigt projekt for udviklingen af ​​regionen. Vi skulle tage skridt sammen, ”sagde han.

Erzincan-Gümüşhane-Trabzon jernbaneplatform SözcüSü Şaban Bülbül erklærede, at jernbanen Erzincan - Gümüşhane -Trabzon var en proces, der startede i 1880'erne og sagde:

”Vi blev håbet, da jernbanen blev tildelt projektudbuddet. Dette skete, og projektet blev leveret til offentligheden. Vi er nu ked af, at en sådan proces blev indledt, mens vi ventede på udbuddet. Som folk i Erzincan, Kelkit, Gümüşhane, Torul, Maçka og Trabzon ventede vi på datoen for udbuddet. Mens vi venter på byggeriet, tror vi, det vil tage os 100 år tilbage, hvis dette arbejde suspenderes igen, eller alternativer drøftes. Den gode nyhed om udbudsdatoen skal gives. Hr. Præsident gav mange gode nyheder for vores land. Han gav de seneste naturgas gode nyheder. Som folk i regionen ser vi, at den gode nyhed i regionen er datoen for jernbanekonstruktionsudbuddet og tidspunktet for dets budgivning. Formålet her er at transportere passagerer og gods. Det er at tilføre værdi til landets økonomi ved at drive miner i Gümüşhane-bassinet og underjordiske ressourcer. Videnskabelige undersøgelser, der er udført til dato, har også fremhævet Erzincan-Gümüşhane-Trabzon-linjen. Vi er nødt til at tale om, hvordan havne, investeringsø og skibsværft i Sürmene vil blive forbundet til denne jernbane. Det er uretfærdigt kun at overveje jernbaner til havnetransport. “chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar