Førskoleuddannelse og 1. klassetrin begynder ansigt til ansigt uddannelse

Førskoleuddannelse og 1. klassetrin begynder ansigt til ansigt uddannelse
Førskoleuddannelse og 1. klassetrin begynder ansigt til ansigt uddannelse

Ministeriet for national uddannelse delte de tekniske detaljer om, hvordan man implementerer ansigt til ansigt-træning, som starter mandag den 21. september med et brev sendt til 81 provinsielle nationale uddannelsesdirektorater.


Ifølge brevet sendt til provinserne med underskrift af minister Ziya Selçuk; Tilpasningsprogrammet, der finder sted mellem den 21.-25. September, som er den første uge med skolernes åbning, vil blive gennemført i førskoleundervisningsinstitutionerne og i de første klassetrin i grundskolen som "1 dags ansigt til ansigt-uddannelse".

I tilfælde af behov, under hensyntagen til skolens fysiske forhold, vil eleverne i grenen blive opdelt i grupper i overensstemmelse med den sociale afstandsregel og træne ansigt til ansigt. De dage, hvor de grupper, der opstår med opdeling af klassestørrelse, kommer i skole, vil være forskellige.

Deltagelse af den studerende i ansigt til ansigt-uddannelse er ikke obligatorisk, og forældrene vil være i stand til at give den studerende til at fortsætte fjernundervisningen frivilligt uden at indgive en skriftlig ansøgning.

Hvordan vil undervisningstimer være i ansigt til ansigt-uddannelse?

I den første uge med førskoleundervisning gennemføres tilpasningstræning med 1 dag, 30 minutter på 5 aktivitetstimer. Ugen efter integrationsugen, der dækker datoerne 28. september - 2. oktober, vil der derefter blive afholdt træning i førskoleundervisningsinstitutioner i 2 aktivitetstimer på 30 minutter om dagen, 5 dage om ugen. Uddannelse vil fortsætte i overensstemmelse med den samme planlægning som fra denne dato i institutioner, der fortsætter deres uddannelse ansigt til ansigt inden forskoleuddannelse indtil 21. september.

Grundskolen 1. klasse studerende vil give orienteringstræning i 30 lektioner på 5 minutter hver i den første uge med ansigt til ansigt-træning. Ugen efter integrationsugen, der dækker datoerne 28. september - 2. oktober, og derefter, 2 dage om ugen, gives 30 lektioner på hver 5 minutter hver, ansigt til ansigt-træning. Der vil være en 10-minutters hvileperiode mellem lektionerne. Nødvendige planer vil blive lavet af skoleadministrationerne, herunder pligt til at opretholde den sociale afstand mellem studerende i frikvarteret.

Hvordan vil læseplanen være? Hvilke kurser vil de studerende tage ansigt til ansigt?

Ministeriet for national uddannelse afsatte den første uge med ansigt til ansigt-uddannelse til harmoni mellem førskole- og grundskoleelever i første klasse, der bare møder skolelivet. Inden for rammerne af Covid-1-foranstaltninger vil personlig hygiejne, maske og sociale afstandsregler blive forklaret for studerende med spil uden kontakt og sjove aktiviteter. Ugen efter integrationsugen, der dækker datoerne 19. september - 28. oktober og den følgende uge, er tyrkisk lektion 2 lektionstimer, 2 lektionstimer 3 dage om ugen, Matematik 6 lektionstimer, 1 lektion to dage om ugen, Livsstudier 2 dage om ugen. 2 kursus timer, inklusive 1 kursus time, gives ved ansigt til ansigt træning. Med hensyn til disse lektioner vil de undervisningstimer, der ikke kan undervises ansigt til ansigt, og andre lektioner i grundskolens 2. klasseprogram blive givet af EBA TV og EBA portal live klasseværelset applikationer og fjernundervisningssystemer. Al information om fjernundervisning kan tilgås fra adresserne distanceegitim.meb.gov.tr ​​og eba.gov.tr.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar