Første skridt blev taget for Kuruçeşme sporvognslinje

Første skridt blev taget for Kuruçeşme sporvognslinje
Første skridt blev taget for Kuruçeşme sporvognslinje

Et andet projekt, der vil trække vejret i bytrafikken, implementeres af Kocaeli Metropolitan Municipality. Tilbyder gigantiske projekter, der vil bringe komfort til transport, udvider Metropolitan sit jernbanesystemnet ved at prioritere offentlig transport. I denne sammenhæng blev der afholdt et bud på projektet, der forbinder den eksisterende Akçaray-sporvognslinje i Izmit-distriktet til Kuruçeşme ved at krydse D-100 fra Plajyolu Station.

7 COMPANY TILBUDET


Der blev afholdt et bud på Kuruçeşme sporvognslinje, som blev godkendt på Kocaeli Metropolitan Municipality Assembly Meeting i august. 7 virksomheder afgav bud til udbuddet i Metropolitan Main Service Building som E-Tender. I udbuddet blev Metro Istanbul AŞ givet det højeste bud med 116 millioner 774 tusind TL, mens det laveste bud kom fra partnerskabet mellem HLZ Turizm İnşaat og Gürtur İnşaat med 61 millioner 321 tusind TL.

COMPANY TILBUD
HLZ Turizm İnş. + Gürtur İnş. 61 millioner 321 tusind TL
Öztimur İnş. 71 millioner 716 tusind TL
Barankaya İnş. + Yapı Tesis İnş. 71 millioner 757 tusind TL
Sigma İnş. + Emre Ray İnş. 78 millioner 468 tusind TL
ONH İnş. + Abu Yapı İnş. 78 millioner 953 tusind TL
Elron İnş. 79 millioner 912 tusind TL
Meter Istanbul AŞ 116 millioner 774 tusind TL

EN 332 METER STÅLSPÆRGSBRO BYGGES

Sporvognslinjen, der skal bygges mellem strandvejen - Kuruçeşme vil passere fra Plajyolu-stoppestedet til Kuruçeşme-krydset over D-100 med en 332 meter stålvognsbro. For at gå til den nuværende retning D-100 Istanbul, vil der blive tilvejebragt en forbindelse fra Izmit vestlige bompengekontorområde, og Kuruçeşme-krydset omarrangeres. Med Kuruçeşme sporvognslinjeanlægsarbejde vil transport fra Izmit Busstation til Kuruçeşme være hurtigere og mere behagelig.

1 STATION 2 PEDESTRIAN BRIDGE

Inden for rammerne af projektet bygges der 812 station og 1 fodgængerbroer til i alt 2 meter dobbeltlinie. De eksisterende veje på ruten, hvor sporvognslinjen passerer, og West Highway-indgangen i Izmit-Istanbul-retning vil blive fornyet. Forskydningen af ​​infrastrukturerne på ruten vil også ske inden for rammerne af dette projekt. Et transformatorcenter vil også blive etableret for at levere linjens energi.

Sporvognslinje vil nå 23.4 kilometers

Efter færdiggørelsen af ​​Kuruçeşme-sporvognslinjen vil sporvognslængden nå op på en dobbelt linje på 10.212 meter. Med det 3 kilometer store enkeltlagerområde vil sporvogns enkeltlinjelængde nå 23.4 kilometer. Med Kuruçeşme-stationen vil antallet af stop nå 16, og 7 transformatorcentre tjener til den nye konstruktion.



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar