Første trin blev taget i UZMARs autonome projekt ved navn AUTOPLAN

Første trin blev taget i UZMARs autonome projekt ved navn AUTOPLAN
Første trin blev taget i UZMARs autonome projekt ved navn AUTOPLAN

Projektets startmøde for AUTOPLAN (Autonomous Navigation Assistance System for Skid and Semi-Skid Boats) blev afholdt den 10. september 2020 med deltagelse af projektpartnere og konsulenter. Til mødet; Exp Shipyard (Project Coordinator-Turkey), Technical University of Berlin (Germany), Friendship Systems AG (Germany), OES-Offshore Engineering Solutions Inc. (Tyrkiet), Mersin University (Advisor-Turkey), SVA Potsdam (Germany) og Piri Reis University (Advisor-Turkey) deltog.


Som et resultat af gensidige positive forhandlinger blev arbejdsplanen, der var klar til at designe og producere en meget mere effektiv og miljøvenlig båd, accepteret. Denne miljøvenlige båd med lavt brændstofforbrug kan også nå høje hastigheder. En autonom navigationsassistent (INA) vil blive udviklet for at glidebåden kan forudsige kritiske situationer, der kan opstå under operationer og øge driftssikkerheden. Autonome systemer, der reducerer indvirkningen af ​​menneskelige faktorer i skibsulykker og øger sikkerhed og komfort, vil blive integreret i det optimerede båddesign inden for projektet. Efter modeltest til numeriske simuleringer og verifikation vil der blive udført omfattende havtest i fuld skala af den optimerede prototype autonome båd.

AUTOPL-projektet fra det tyske økonomi- og energiministerium og TUBITAK Tyrkiet, ERA-NET Cofund, en europæisk union, der understøttes af Horizon 2020-forsknings- og innovationsprogrammet, der marterer med (maritim og havteknologi til en ny æra) er finansieret inden for rammen.

MarTERA 2019-mødet blev afholdt den 15. september via online videokonference på grund af COVID-19-begrænsninger med deltagelse af elleve lande, herunder MarTERA-partnere og koordinatorer af tolv finansierede projekter. På mødet, hvor projektkoordinatorerne understregede målene og ideerne i deres projekter, præsenterede UZMAR som projektkoordinator visionen for AUTOPLAN-projektet. Med mødet, hvor målene og præsentationerne blev formidlet med succes, styrkede projektpartnerne deres kommunikation om fremtidige samarbejder.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar