Fase 19/2 Undersøgelser af Covid 3-antistofterapi startet

Fase 19/2 Undersøgelser af Covid-3-antistofterapi startede
Fase 19/2 Undersøgelser af Covid-3-antistofterapi startede

Med hensyn til antistofbehandlingen, hvis studier blev indledt for at forhindre indlæggelse på grund af Covid-19, med erklæringen fra de to virksomheder, blev det meddelt, at fase 2/3 kliniske forsøg, hvor sikkerhed og effektivitet af behandlingen blev evalueret.


Det blev meddelt, at hvis de første resultater, der skal præsenteres inden udgangen af ​​2020, er positive, vil tidlig adgang til antistofbehandling i første halvdel af 2021 være mulig.

GSK og Vir Biotechnology meddelte, at dosen blev administreret til den første patient som en del af fase 19/2-studiet til tidlig behandling af COVID-3 hos patienter med høj risiko for indlæggelse.

PHASE 1.300/2-undersøgelsen, som omfattede ca. 3 patienter med tidlige symptomatiske infektioner over hele verden, udføres for at vurdere, om en enkelt dosis monoklonalt antistof (VIR-7831) vil forhindre indlæggelse af COVID-19. I undersøgelsen, der sigter mod at få de første resultater inden udgangen af ​​dette år, hvis resultaterne er vellykkede, vil det være muligt at få adgang til antistofbehandling tidligt i første halvdel af 2021.

GSK's chef for F & U og videnskabelig officer Dr. Hal Barron sagde: ”Monoklonale antistoffer mod SARS-CoV-2-virussen kan give et effektivt og øjeblikkeligt immunrespons mod COVID-19 uden at vente på, at vores krop producerer sine egne antistoffer. Jeg synes dette er særligt vigtigt i fravær af en effektiv vaccine. Denne undersøgelse vil evaluere VIR-7831's evne til at forhindre højrisikopersoner i at udvikle sig til svær sygdom. "I fremtidige undersøgelser vil vi også teste den hastighed, hvormed antistoffet kan forhindre infektion og reducere sygdommens sværhedsgrad hos højrisikopatienter."

Vir CEO Ph.D. George Scangos sagde: ”Det er meget vigtigt for både patienter og samfundet at behandle patienter med debut af COVID-19 på en måde, der forhindrer dem i at blive værre. Hospitalssystemer overalt i verden har fejlet med nye infektioner, der fortsat presser ressourcer, der i øjeblikket er begrænsede. Denne undersøgelse var designet til at vise, om VIR-7831 kunne reducere behovet for hospitalsindlæggelse hos ældre eller højrisikopersoner med kroniske tilstande. sagde.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar