Feberligt arbejde i den indenlandske bilfabrik i Gemlik

Feberligt arbejde i den indenlandske bilfabrik i Gemlik
Feberligt arbejde i den indenlandske bilfabrik i Gemlik

Der er et feberagtigt arbejde i den elektriske indenlandske bilfabrik, hvis fundament blev lagt og startet i Gemlik i juli.


Holdene stopper aldrig i centrum i Gebze. Biler, der sagde, at Tyrkiets fortsatte arbejde med at styrke gulvet på fabrikken i Gemlik tOGGer-administrerende direktør GurcanTurkoglu King, "alle øjne er rettet mod os i 24 timer. Vi arbejder dag og nat for at gøre denne drøm til virkelighed. Europa følger os nøje, vi har ikke den luksus at begå fejl ”.

TEHAD: 'Ministeriet for elektrisk transport bør etableres'

Tyrkiets platform for elektrisk og hybrid køretøj (TEHAD) Bayram Berke, "Overalt i verden bliver stadig vigtigere i en hastigt voksende elektrisk mobilitet, især batteriproduktion i alle stater og foretager strategiske investeringer i miljøvenlige køretøjer. Baseret på det faktum, at vores lands nationale bilprojekt vil være 'elektrisk', er det nødvendigt at oprette ministeriet for eltransport så hurtigt som muligt for at blive repræsenteret på statsniveau. Senere er det nødvendigt at etablere elektriske transportafdelinger i alle bykommuner og implementere den relevante lovgivning hurtigst muligt, ”sagde han.

Kæmpe-projekt fra europæisk tyrkisk selskab til indenlandske biler

Det fransk-baserede tyrkiske firma Zifort Immatriculation sigter mod at bryde ny grund i den nye bil med QR-kodet plademetode. Inden for rammerne af projektet sigter det mod at gøre sikkerhedsstyrkernes arbejde lettere med QR-kodet plademetode. Virksomhedens bestyrelsesformand Abdullah Demirbaş sagde: ”Med det system, vi har udviklet, læses QR-koden af ​​sikkerhedsstyrkerne for straks at se, om køretøjets licens, inspektion og forsikring er opdateret, og i tilfælde af et stjålet køretøj er det muligt at gribe ind hurtigt. Takket være QR-koden registrerer vi også, om pladen er ægte eller ej. ''

Eksport af softwaren, der skal anvendes i den indenlandske målbil til verden

Fixtures, for første gang dette system for to år siden, på grund af kravene fra lande i Mellemøsten, mens de udtrykte, at de har udviklet sig til det indenlandske autoangreb sammen med produktionen i Tyrkiet, der først udfører, da de sigter mod at bruge dette softwaresystem i det indenlandske auto belirtti.ayrı-selskaber, der har tilladelse til at øge efterspørgslen i overensstemmelse med Tyrkiet ' Han sagde, at de vil eksportere denne teknologi til verden med det produktionsnetværk, vi vil skabe.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar