KPDK mødes den 15. september med dagsordenen for første gang i sin historie

KPDK mødes den 15. september med dagsordenen for første gang i sin historie
KPDK mødes den 15. september med dagsordenen for første gang i sin historie

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, erklærede, at det offentlige personalerådgivningsudvalg (KPDK) træder sammen den 15. september for første gang i sin historie.


KPDK's dagsorden: "Evaluering af praksis for offentligt personale i COVID-19-pandemiperioden"

Zehra Zümrüt Selçuk erklærede, at dagsordenen for mødet, som ministeriet vil være vært for, er bestemt som "Evaluering af praksis for offentligt personale under COVID-19-udbruddsperioden".

Ministre Selcuk-møde, præsidentens administrative anliggender, repræsentanter for direktoratet for strategi og budget, miljø og byudvikling, finansministeriet og embedsmænd fra indenrigsministeriet, Officer-Sen, Tyrkiet Kamu-Sen bekræftede sin deltagelse af formanden for fagforeningsembedsmanden i våbentjenesterne med og KESK-repræsentanter.

KPDK vil mødes for at udvikle social dialog mellem offentlige embedsmænds fagforeninger og forbund og offentlige administrationer og for at evaluere praksis for offentligt personale.

Mødet finder sted i overensstemmelse med foranstaltningerne under pandemiprocessen. Der vil være en siddeplads i overensstemmelse med de sociale afstandsregler i hallen, og der vil blive truffet foranstaltninger i henhold til reglerne for rengøring og maske.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer