Dörtyol Junction åbnet for trafik med regler

Dörtyol Junction åbnet for trafik med regler
Dörtyol Junction åbnet for trafik med regler

Ordu Metropolitan Municipality Transportation Coordination Center (UKOME) septembermøde blev afholdt med deltagelse af repræsentanter for interessentinstitutioner.


Fem dagsordenspunkter blev drøftet på mødet under ledelse af Coşkun Alp, generalsekretær for Metropolitan Kommune. På mødet, hvor 5 punkter blev accepteret, blev 4 dagsordenspunkt også henvist til underudvalget.

"DÖRTYOL-SKÆRBART ER ÅBNET TRAFIK MED ARRANGEMENTERNE"

Under henvisning til brevet fra Ordu Metropolitan Municipality Public Transport Department dateret 07.08.2020 og nummereret 15861 inden for rammerne af Altınordu Traffic Circulation Project blev anmodningen om at foretage de nødvendige geometriske arrangementer ved Dörtyol Junction på Ordu-Giresun-motorvejen i Cumhuriyet Mahallesi drøftet på mødet. Det blev besluttet. Under afstemningen blev det accepteret, at Dörtyol Intersection ville blive åbnet for trafik med sin nye form.

"VI FORTSÆTTER VORES AFSNITSLAYOUT-ARBEJDER"

Generalsekretær Coşkun Alp erklærede, at de krydsningsarrangementsarbejder, der blev indledt for at minimere trafiktætheden i byen, vil fortsætte og sagde: ”Vi vil fortsætte vores krydsningsarrangementsarbejder, der er planlagt af vores Ordu Metropolitan Kommunes offentlige transportafdeling på de punkter, vi finder nødvendige. Vores vejkryds, som vi tidligere har implementeret, er blevet værdsat af vores nation. Vi har også fremskyndet vores arbejde med dette spørgsmål for at minimere trafiktætheden i byen. Undersøgelser startet af vores teams for nylig er afsluttet. Jeg tror, ​​at dette kryds med dets nye form vil yde store bidrag til at minimere trafiktætheden i vores by ”.



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar