Fremskynde din internationale mail med PTT APG

Fremskynde din internationale post med levering af eksprespost
Fremskynde din internationale post med levering af eksprespost

PTT A.Ş. reflekterer den mailoplevelse, der er opnået gennem årene med lanceringen af ​​PTT Cargo i 2008, og udfører sine aktiviteter på dette felt med sloganet "Overalt i tide".


APG (Urgent Mail Delivery) er den prioriterede tjeneste, der leveres af PTT til 110 lande inden for rammerne af bilaterale aftaler underskrevet med destinationspostmyndighederne, som du kan bruge til dine oversøiske forsendelser, som du ønsker skal leveres til modtageren med det samme.

Takket være IPS-programmet (International Postal Systems), som PTT er bruger af, udføres overvågning af APG'er i form af elektronisk informationsudveksling med 90 lande. Derudover kan APG'er følges på webstedet af afsenderen / modtageren eller destinationslandet.

APG-tjenesten inkluderer privat messenger, yderligere tjenester til fly, og der opkræves ingen ekstra gebyrer.

I tilfælde af tab, tyveri eller beskadigelse af disse forsendelser udbetales erstatning til rettighedshaverne inden for rammerne af bilaterale aftaler mellem landene.

Perioden til at anmode om oplysninger om disse forsendelser er begrænset til 4 måneder, startende fra dagen efter afsendelse.

Til lande, der er åbne for PTT Express Mail Service Klik herDu kan nå.

Kommerciel APG-service

Inden for rammerne af den indirekte repræsentation og den forenklede procedure accepteres e-handelsprodukter med en værdi på op til 7500 euro uden ekstra gebyr. Toldangivelse gives af vores firma, inden forsendelserne eksporteres. Toldangivelsesnummer sendes dem via e-mail efter anmodning fra kunderne. Med dette deklarationsnummer er kunderne i stand til at modtage selvangivelser fra "Vedop".chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar