Fremtidens autonome køretøjer konkurrerer

Fremtidens autonome køretøjer konkurrerer
Fremtidens autonome køretøjer konkurrerer

Informatics Valley; Inden for rammerne af TEKNOFEST var det vært for Robotaxi Competition Autonomous Vehicle Competition organiseret for at sikre udviklingen af ​​autonome køretøjsteknologier. Minister for industri og teknologi Mustafa Varank, der delte spændingen hos de deltagere, der kvalificerede sig til finalen, så løbene sammen med de unge. Modtagelse af oplysninger om autonome køretøjer fra konkurrenterne, sagde Varank, ”Vi vil uddanne fremtidens ingeniører herfra. Vi tror på, at vores unge vil være meget succesrige. " sagde.

SVEDEBLÆD


Holdene, der kom til finalen i Robotaxi Autonous Vehicle Competition, der blev organiseret med støtte fra TÜBİTAK, Bilişim Vadisi og HAVELSAN, svedte. Minister Varank delte denne begejstring på den sidste dag i konkurrencen, der tilskyndede deltagerne til at få kompetence inden for autonome køretøjsteknologier, originalt design, algoritme og rapportering. Efter løbene i Informatics Valley modtog Varank oplysninger om autonome køretøjer fra finalisterne.

"VI FORVENTER SUCCES"

Han mindede om, at teknologikonkurrencer fortsætter og henviser til den support, der ydes inden for konkurrencernes omfang, sagde Varank, ”Jeg vil gerne have, at vores unge bror, der kommer ud herfra for at arbejde på TOGGs autonome software. Vi har også brug for dette. De har brug for at forbedre deres kapaciteter og bruge dem i det virkelige liv, kommercielle produkter. Vi forventer succes. Så længe de arbejder og bringer succes. " han snakkede.

Om, at de tilbyder job og betalte praktikophold til unge mennesker, der har succes i raketkonkurrencer på ROKETSAN, sagde Varank, ”Vi tilbyder praktikophold til vores kandidater herfra meget let. Vi er i samarbejde med den private sektor i disse konkurrencer. Hvis vi har unge til at ansøge om et job, vil vi selvfølgelig evaluere dem. Selv vores virksomheder har brug for personale. Så længe de unge siger, lad os få det. Vi er i kontakt med hele sektoren, selvfølgelig hjælper vi dem. " sagde.

FORMEL 1 ORD TIL KONKURRENTER

Varank lovede en invitation til de autonome deltagere til Formel 9, som vil blive afholdt i Istanbul Park efter 1 år, hvis der er et publikum.

FREMTIDIGE INGENIØRER

Om, at autonome køretøjsteknologier er et af de områder, hvor de fleste af undersøgelserne udføres i verden, sagde Varank, ”Vi vil uddanne fremtidens ingeniører herfra. Vi tror på, at vores unge mennesker vil være meget succesrige. TUBITAK, Tyrkiet Team Foundation Technologies (T3) arbejder med vores unges interesse ved at organisere denne konkurrence for at tage med på banen. " Han talte i formen.

T3 Foundation Board Formand Haluk Bayraktar, "stærk og uafhængig fremtid for vores unge mennesker i vores land at deltage i sådanne konkurrencer, vores bedste håb for fremtiden, da Tyrkiet viser os, at de er." han snakkede.

TILLYKKE

At være en af ​​de 17 finalister; Sakarya University SAİTEM Team var det eneste hold, der gennemførte kurset. Det førerløse køretøj udviklet af holdet gennemførte alle kommandoer og gennemførte kurset. Varank gik til Sakarya University SAİTEM Team-køretøjet og lykønskede holdet.

17 hold i finalen

Af de 5 hold, der kom til finalen, var 127 hold, der med succes bestod de tekniske kontroller og testfaser, kvalificerede til at konkurrere i konkurrencen, hvor 132 hold, 17 fra udlandet og 14 fra Tyrkiet, ansøgte.

I ALT 160 TUSEN TL PRIS

Den første vinder modtager 75 tusind TL, den anden 50 tusind TL og den tredje 35 tusind TL, og finalisterne tildeles i alt 160 tusind TL.

HVEM DELTAGEDE?

Ud over minister Varank, løbene i Informatics Valley, Kocaeli guvernør Seddar Yavuz, Kocaeli Metropolitan Municipality borgmester Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, viceminister og TEKNOFEST administrerende direktør Mehmet Fatih Kacır, præsident for TÜBİTAK Prof. Dr. Hasan Mandal, T3 Foundation formand Haluk Bayraktar og Informatics Valley General Manager Serdar İbrahimcioğlu fulgte efter.

 Racing hold: Argem High School AROTO, Pamukkale University Atay Otonom, Yozgat Bozok University BEEM, Boğaziçi University BURST, Erciyes University Erciyes Otonom, Altınbaş University (İstanbul) Eva-Otonom, Çınar College Basil, Bursa Technical University Haciwatt Autonomous Team, Zonguldak University , Kocaeli University KOÜ-MEKATRONOM, Düzce University MEKATEK, İstanbul University –Cerrahpaşa MilAT Electromobile R&D Society, Gaziantep University ORET, İstanbul University-Cerrahpaşa OTOBİL, Başkent University Parsy-AUTO, Sakarya University SAITEM, Yıldız University.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer