TCDD forbereder sig på at komme ind i scootersektoren med 'Chof Choo'

TCDD forbereder sig på at komme ind i scootersektoren med 'Chof Choo'
TCDD forbereder sig på at komme ind i scootersektoren med 'Chof Choo'

Antallet af elektriske scootere i Tyrkiet såvel som i verden stiger med hver dag der går. Det anføres, at mens ministeriet for transport og infrastruktur regulerer brugen af ​​scootere, forbereder Republikken Tyrkiets statsbaner sig til at komme ind i sektoren med en scooter ved navn 'chuf choo'.


Der blev afholdt et Micro Mobility Common Mind Meeting med deltagelse af delte elektriske scootervirksomheder og relevante offentlige myndigheder under koordinering af ministeriet for transport og infrastruktur. Ifølge nyheden om Yiğitcan Yıldız fra Habertürk På mødet blev principperne for den lovlige regulering af elektriske scootere bestemt.

Det blev diskuteret, hvem der kan bruge elektriske scootere, der ikke er officielt defineret i den nuværende lovgivning, og hvilke betingelser der vil blive søgt for dem, der ønsker at levere denne service.

Det var også bemærkelsesværdigt, at elektriske scootere blev inkluderet i udkastet til forordningen som 'e-scootere'.

På den anden side delte transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu oplysningerne om, at TCDD også har udviklet elektriske scootere. Minister Karaismailoğlu erklærede, at elektriske scootere ved navn 'Chof Choo' vil tjene på stationer i første omgang, og at TCDD har købt tjenester fra indenlandske virksomheder til elektriske scootere.

Til udkast til regulering af elektriske scootere KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar