Gebze Metro overført til ministeriet, er problemet løst?

Gebze Metro overført til ministeriet, er problemet løst?
Gebze Metro overført til ministeriet, er problemet løst?

Den banebrydende ceremoni af Gebze metro blev afholdt af Kocaeli Metropolitan kommunes borgmester Karaosmanoğlu inden valget. (Dato 20/10/2018)


Efter valget sagde Tahir Büyükakın, som blev borgmester, "Der er ingen forsinkelse med hensyn til metroens fremskridt" og præsenterede nyheden om, at vi overleverede "Metro Construction til Transportministeriet" som gode nyheder. (Dato 8/8/2019)

Erklæring fremsat Kocaeli Metropolitan Kommunes borgmester Assoc. Dr. Tahir Büyükakın afgav en erklæring til journalister om Gebze-Darıca Metro Project. Borgmester Büyükakın understreger, at metroprojektet, der koster ca. 5 mia. TL, blev overført til ministeriet for transport og infrastruktur, at med denne overførsel vil de omkostninger, der skal bruges på projektet, blive tilbudt borgernes service.

Så hvordan fungerer ministeriet for transport og infrastruktur?

Der er i øjeblikket fire højhastighedstogprojekter i gang.

  • Ankara-Sivas højhastighedstogprojekt
  • Bursa High Speed ​​Train Project
  • Konya-Karaman højhastighedstogprojekt
  • Izmir-Ankara højhastighedstog projekt

Bortset fra Izmir-Ankara-højhastighedstogprojektet er de planlagte afslutningsdatoer for de andre tre højhastighedstogprojekter 2015, og der er ingen afsluttede projekter. Tidligere er titlen på TCDD-webstedet med oplysninger om fremskridt med højhastighedstogprojekter fjernet.

Hvornår slutter projekterne?

Ankara-Sivas
Binali Yıldırım, transportminister i perioden for jernbanearbejde i Ankara Sivas, afgav en erklæring i 2010 om, at "Ingen forsinkelse vil starte i 2015, højhastighedstog".

Nuværende status: I den seneste erklæring, der blev afgivet for Ankara Sivas højhastighedstogprojekt, blev andet kvartal af 2020 målrettet.

Bursa-Yenisehir
Dato: Oktober 2012
Ak-partiets stedfortræder Mustafa Öztürk, der skal afsluttes om 2,5 år

Om, at Bursas 58-årige længsel efter tog er afsluttet med højhastighedstogprojektet mellem Bandırma-Bursa-Osmaneli, sagde Mustafa Öztürk, at med åbningen af ​​linjen, som forventes afsluttet om 2.5 år, er højhastighedstogturen mellem Bursa og Istanbul 2 timer og 15 minutter, mens Bursa-Ankara Han mindede om, at det ville tage 2 timer og 10 minutter. Öztürk, der også var hård på beskyldningerne om, at højhastighedstogprojektet ikke skrider frem, sagde, ”Oplysningerne om projektets fremskridt er meget klare. Højhastighedstog kommer hurtigt til Bursa. Bursa springer ind i en æra med dette projekt ”.

Seneste status

Dato for offentliggørelse: Oktober 2019
Erklæring af Cahit Turhan ”Det sigter mod at starte prøvekørsler i 2022 i Bursa-Yenişehir og færdiggøre projektet i 2023. Når Bursa-Osmaneli HT-projektet er afsluttet, vil transporten på både Ankara-Bursa og Bursa-Istanbul-linjen være cirka 2 timer og 15 minutter. ”

Konya-Karaman højhastighedstogprojekt
Udbuddet til Konya-Karaman High Speed ​​Line afholdes først i december 2012. Udbudet blev derefter udsat til januar. Tilbuddet blev afholdt den 11. marts 2013. Det tog næsten et år at afslutte.

Arbejdets leveringstid er 1200 dage, det vil sige 3,5 år. Det blev sagt, at linjen åbner i 2016, når den er på auktion.

Seneste status

Dato: Oktober 2019 minister Turhan, ifølge hans erklæring
”På denne linje er det planlagt at afslutte signalundersøgelserne i 2020 og skifte til HT-styring, der vil gå 200 kilometer i timen. Når projektet er afsluttet, vil rejsetiden på Konya-Karaman-linjen falde fra 1 time 13 minutter til 40 minutter. ” han talte.

Metro tilføjet til endeløse højhastighedstogprojekter

Konya-Karaman højhastighedstogprojektet kunne ikke gennemføres, selvom det er på fladt land. Udbudsprisen er kun tyve procent af tilbudsprisen på Gebze metro.

Hvor nøjagtigt er det at præsentere projektet, der er overført til ministeriet, som ikke kunne gennemføre højhastighedstogprojekterne som "gode nyheder" for offentligheden?chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar