Tyrkiet Coronavirus i generel omfattende revision, der skal udføres

Tyrkiet Coronavirus i generel omfattende revision, der skal udføres
Tyrkiet Coronavirus i generel omfattende revision, der skal udføres
Indenrigsministeriet 81 Provinsielle guvernørskaber Covid-19 måler revision sendte et cirkulær om emnet. I cirkulæret blev det anført, at i den kontrollerede sociale livsperiode inden for bekæmpelse af koronavirusepidemien er overholdelse af de foranstaltninger / regler, der er bestemt for alle forretningsområder og opholdsarealer samt reglerne for rengøring, maske og afstand, og kontrolaktiviteterne, der udføres i koordination af guvernører / distriktsguvernører, af stor betydning for bekæmpelsen af ​​epidemien.
Med cirkulærerne sendt til provinserne på forskellige datoer, blev det mindet om, at guvernørskabene blev instrueret om at foretage løbende inspektioner ved hjælp af formularerne udarbejdet i overensstemmelse med Ministeriet for Sundhedsudbrud Arbejds- og ledelsesvejledning.
I denne sammenhæng;
  • Torsdag den 1. oktober 2020 i alle provinser og distrikter, guvernører, distriktsguvernører, borgmestre, ledere og personale fra relevante offentlige institutioner og organisationer, landsby- / kvartermukhtarer, professionelle kamre, generelle retshåndhævelsesenheder (politi, gendarmeri, kystvagt) og private retshåndhævende officerer (politi, privat sikkerhed osv.) For sundhed for alle Generelle inspektioner vil blive udført for at dække alle livets områder med mottoet.
  • Disse inspektioner; især i byen og køretøjer med offentlig transport, restauranter, caféer, restauranter, indkvarteringsfaciliteter, indkøbscentre, markedspladser, markeder i det høje samfund, kaffehuse, kaffehuse, tehaver, bryllupsceremonier. , frisør / frisør / skønhedscentre, internetcaféer / saloner og elektroniske legepladser, busstationer, kommercielle taxaer, taxaer, parker / picnicområder, forlystelsesparker / temaparker og alle boligarealer (strande, gader og gader osv.) .
  • Inspektioner udføres på hovedgaderne, shoppingområder, parker og haver, busstationer osv. Fokus vil være på, om arbejdspladser som natklubber, pavilloner, barer, pubber, som ikke har lov til at fungere inden for rammerne af tidligere cirkulærer, faktisk holdes åbne, om musik udsendes efter kl. 24.00, og om HES-kodens forpligtelse overholdes i intercity offentlig transport.
Vejledning og bevidstgørelsesaktiviteter for borgerne vil blive understreget i inspektioner
  • Inspektionshold vil være fast besluttet på at bestå af repræsentanter for relevante offentlige institutioner og organisationer (retshåndhævelse, lokale administrationer, provins- / distriktsdirektorater osv.), Landsby- / kvartermukhtarer og professionelle kamre under hensyntagen til ekspertisen i hver forretningsgrænse eller placering. Under inspektionerne vil der være særlig opmærksomhed på, om reglerne for rengøring, masker og fysisk afstand følges i begivenheder (bryllupsceremonier, begravelser, kondoleanser osv.) Og steder (strande, gader og gader, parkeringsområder osv.)
  • Effektiviteten og synligheden af ​​revisionsaktiviteter holdes på det højeste niveau.
  • Under inspektionerne vil vejledende og bevidstgørelsesaktiviteter være fokuseret på borgerne.
  • For ikke-kontinuerlige overtrædelser, der opstår som følge af øjeblikkelige implementeringer, der kan rettes med det samme, vil den første overtrædelsesadvarsel, administrative bøder for den anden overtrædelse, en dag for den tredje overtrædelse på arbejdspladsen, kommercielle taxaer og offentlige transportbiler og 1 dage for den fjerde overtrædelse blive sendt til den lokale administrative myndighed.
  • For overtrædelser, der udgør en alvorlig risiko for folkesundheden og skaber kontinuitet eller insisterer på handlinger mod reglerne / forholdsreglerne, anvendes de sanktioner, der skal fastlægges af provinsens / distriktets generelle hygiejnekomitéer, af de lokale administrative myndigheder.
  • Den nødvendige planlægning vil blive foretaget ved at sikre koordineringen mellem lokale myndigheder, generelle retshåndhævende organer, offentlige institutioner og organisationer, landsby / kvartermukhtarer og professionelle kamre af guvernørerne og distriktsguvernørerne.

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar