Kinas genanvendelige rumskib landet på jorden

Kinas genanvendelige rumskib landet på jorden
Kinas genanvendelige rumskib landet på jorden

Kinas genanvendelige rumskib landet på jorden; Kinas eksperimentelle rumskib landede på det forventede sted søndag den 6. september efter at have været i kredsløb i to dage. Det vigtigste ved skibet er, at det kan bruges igen og igen.


Rumfartøjet blev lanceret i rummet og anbragt i kredsløb den 4. september fra Jiuquan-satellitudsendelsesrampecentret i det nordvestlige Kina af et Long Walk-2F-missil.

Denne vellykkede mission repræsenterer en vigtig innovation i landets forskning i genanvendelige rumskibe. Denne succes vil nu give praktiske og omkostningseffektive muligheder for returflyvning til fredelig brug af rummet.

Kinesisk international radiochat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar