Gode ​​nyheder fra IMM til taxachauffører, turister og servicechauffører

Gode ​​nyheder fra IMM til taxachauffører, turister og servicechauffører
Gode ​​nyheder fra IMM til taxachauffører, turister og servicechauffører

IMM; Det tog to nye beslutninger for at kompensere for taxachauffører, servicearbejdere og turistransportører. Taxa og turismetransport blev adskilt fuldstændigt med instruktionerne fra İBB-præsident İmamoğlu, der ønskede at bringe en ny og piratfri model til transport i Istanbul. Så; 9 + 1 køretøjsejere, der ikke kunne få et "turisttransportcertifikat" på trods af manglen på en forebyggende lovændring i den tidligere IMM-administration, banede vejen. Beslutningen vil øge brandets værdi af byen ved at styrke turismetransporten i Istanbul. Det vil også aflaste taxachaufførerne ved at ramme piraten. På den anden side blev også beslutningen fra den tidligere administration, som begrænsede tjenesterne i Istanbul 12 dage før valget, drøftet. På grund af beslutningen fik ofrene ret til at ansøge. Som et resultat af ansøgningerne, i modsætning til nogle påstande, vil kun omkring tusind nye køretøjer komme ind i sektoren. Ofretgørelsen af ​​dem, der mistede deres rettigheder på trods af at de tidligere var i sektoren, vil blive afhjulpet. UKOME's godkendelse kræves for at beslutningen kan træde i kraft.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har bragt ærmerne op for at være et middel mod problemerne med taxachauffører, turistransportører og servicearbejdere, der er blevet ofre på grund af de beslutninger, der blev truffet i de tidligere administrationsperioder. Han gik til nye regler, der løser problemerne. Efter instruktioner fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, der sagde, at de forbereder sig på en model, der ødelægger piratstudier mange gange før, var taxakørsel og turismetransport i Istanbul adskilt helt fra hinanden. Denne beslutning banede vejen for håndværkere, der ikke kunne få et "turisttransportcertifikat" til deres 9 + 1 køretøjer i årevis. Samtidig blev der taget et skridt i retning af at eliminere pirat taxivirksomheden. Ud over disse gav den ret til at henvende sig til de håndværkere, der ikke kunne træde ind i sektoren på grund af de begrænsninger, der blev pålagt tjenesterne i den foregående periode, skønt de havde et "kammeraktivitetscertifikat". Med denne beslutning forventes det, at omkring tusind støttemodtagere vil bidrage til sektoren.

Selvom der ikke blev foretaget ændringer i lovgivningen, blev der ikke givet dokumenter

Som det er kendt i Istanbul; Handelsmænd, der driver forretning, rejser, møder, besøg på stedet og lignende formål, skal have et "turisttransportcertifikat". Dette dokument er udstedt af IMM Directorate of Public Transportation Services i henhold til loven. Imidlertid udstedte den tidligere administration af IMM ikke et "turisttransportcertifikat" til 2016 + 9 køretøjer under påskud af, at det blev brugt til misbrug. Mange retssager blev indgivet mod IMM på grund af denne praksis, som blev udført uden nogen lovgivningsmæssige ændringer, der forhindrede udstedelse af dokumenter. De indgivne retssager resulterede i transportørernes fordel, og vinderne modtog deres dokumenter. Men mange håndværkere kunne på grund af denne administrative beslutning ikke udføre transportaktiviteter i mange år og led økonomisk skade. Derudover forårsagede manglen på 1 + 9 køretøjer, der betjener turisme i mange verdensbyer, både afbrydelsen af ​​turismetransporten i byen og beskadigede Istanbul-mærket.

OGSÅ MOD PIRATTAXI

Med sin nye forordning havde IMM til formål at eliminere klagerne fra de håndværkere, der beskæftiger sig med turismetransport, og at beskytte taxahandlerne mod skattefri og piratvirksomhed. Inden for rammerne af de trufne foranstaltninger er transporttjenesterne foretaget med forbehold. Han forlod taxaen fuldstændigt. Med den nye forordning blev følgende betingelser indført for køretøjer med mindst 10 sæder til at operere i sektoren:

  • TÜRSAB-agenturet foretager reservationen af ​​køretøjet mindst 120 minutter før.
  • Reservationen vil blive integreret med IMM's direktorat for offentlige transporttjenester, E-TUHIM.
  • Antallet af passagerer, der skal transporteres, identitetsoplysninger, start-, mellem- og slutpunkter for ruten vil blive indtastet på stedet.
  • I køretøjet vil der være et informationstape (klistermærke) fra TÜRSAB, der angiver, at det er et turistpassagerfirma.
  • Køretøjet vil blive registreret hos IMM Public Transportation Management Center.

INSPEKTION LET NEM

Køretøjerne vil være meget nemme at kontrollere. Når inspektionsenhederne scanner datamatrixen i Tourism Service Vehicle Route Document, vil inspektionsenhederne let få adgang til oplysningerne om transportøren, chaufføren, passageren og ruten; vil være i stand til at bekræfte deres nøjagtighed.

AFGØRELSE, DER TAGES 12 DAGE, FØR VALGET FORSLAGT TJENESTEN

Et andet arrangement truffet af IMM fokuserede på løsningen af ​​tjenesteudbydernes problemer. Den tidligere administration begrænsede antallet af tjenester, der betjener i byen med beslutningen om tilbageholdenhed truffet den 12. juni 11, 2019 dage før det gentagne lokalvalg i Istanbul. Under beslutningens gennemførelsesfase er nogle mennesker, der i øjeblikket leverer service og lever af service, blevet udeladt af systemet og er uarbejdsdygtige.

377 BEGRÆNSEDE MODTAGERE I AUGUST

Den nye administration af IMM, ledet af İmamoğlu, tog også skridt til at afhjælpe denne klage. Med afgørelse truffet af UKOME (Transportation Coordination Center) den 20. august 2020 har de, der beviser, at de leverer service den 25. maj 2015 med deres dokumenter, ret til kun at ansøge en gang, forudsat at de opfylder de samme betingelser. Ca. 1400 ansøgninger blev indgivet for at drage fordel af denne ret. IMM godkendte kun 377 ansøgninger som et resultat af den indledende undersøgelse.

SERVICEPROBLEMER LØSES, HVIS UKOME GODKENDER

Mellem 25. maj 2015 og 11. juni 2019, da beslutningen om begrænsning blev truffet, var denne ændring imidlertid ikke tilstrækkelig til at eliminere klager, da de luftfartsselskaber, der blev fundet og fortsatte deres tjeneste, også var udelukket fra systemet. IMM traf en ny beslutning for at løse klagen. I henhold til dette; Rettighedshaverne, der ikke tidligere har modtaget et 'servicetransportkort / skilt', har, selvom de har et 'værelsesaktivitetscertifikat', åbnet vejen for at søge igen. For at realisere denne beslutning truffet af IMM kræves imidlertid UKOME's godkendelse, som er domineret af centrale statslige institutioner.

TILFÆLDE TUSEN KØRETØJER TIL SEKTOREN VIL FØJES MED BESLUTNINGEN

Når beslutningen er gennemført, vil titusinder af nye køretøjer ikke blive inkluderet i systemet, som nogle cirkler, der sigter mod at vildlede offentligheden, har udtalt. I modsætning til; Cirka tusind køretøjer vil blive føjet til den sektor, hvor der i alt er 56 tusind 482 tjenester. Med denne proces elimineres klagerne fra dem, der har arbejdet i systemet før, og som kun leverer service.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar