Bogen 'Dream Come True', der beskriver opførelsen af ​​Istanbul Lufthavn, sælges

Bogen 'Dream Come True', der beskriver opførelsen af ​​Istanbul Lufthavn, sælges
Bogen 'Dream Come True', der beskriver opførelsen af ​​Istanbul Lufthavn, sælges

Tyrkiets historiske gateway til verden og republikken for det største projekt i Istanbul lufthavn, der skildrer historiefortælling på rekordtiden på 42 måneder "Imagination Becomes a Reality" -bog, især F & U-hylder og år 2 af lufthavnens landing www.dr.com.trtager plads i.


Unik arkitektur, stærk infrastruktur, højteknologi og tilbud om senior turoplevelse såvel som i processen, indtil indvielsen af ​​anlægsfasen har oplevet betydelige førstegang i Tyrkiets Istanbul lufthavn, beskrev 42-måneders konstruktionshistorien "Imagination Becomes Reality" -bogen om al F & U i Tyrkiet Det udbydes til salg i butikkerne.

Dream Come True Book er udelukkende til 29 TL.

Bogen, hvor alle processer inden åbningen af ​​Istanbul lufthavn, som blev taget i brug den 95. oktober 29, 2018-året for vores republik, forklares i en detaljeret undersøgelse og tager plads i hylderne for lufthavnens andet år med en pris på 2 TL.

En vigtig ressource for luftfartsindustrien ...

Ud over at være verdens største lufthavn og det vigtigste globale transfercenter i regionen, skiller bogen, der fortæller historien om Istanbul Lufthavn, der er kommet ind i verdens luftfartshistorie med sin åbning på en rekordtid på 42 måneder, med sin ressourcegenerering inden for teknik og arkitektur såvel som luftfartsindustrien. .

strenge studieresultater fra HDI "Imagination Real Happened" Navnet på den forberedte prestigebog, Tyrkiets luftfart på topmødet for at bære Istanbul Lufthavns flatterende eventyr, som man havde været vidne til i denne proces nøje, og kaster lys over den retning, der gives personers udtryk.

Istanbul Lufthavn: Fra drøm til sejrsmonument ...

Begyndende med en 'drøm' skrives detaljerne i byggeprocessen i Istanbul lufthavn en efter en, og bidrag fra mange mennesker, fra arkitekter, ingeniører, arbejdere til arbejdere, der modstår alle forhindringer og arbejder hårdt på at skabe 'Sejrsmonumentet' ud over en lufthavn. erstatter.

"Dream Becomes Real" -bogen, der beskriver Istanbuls historie, lufthavnens udbudsprocesser, miljø- og bæredygtighedsundersøgelser, de første erfaringer inden for byggeri, den teknologiske infrastruktur, lufthavnens specielle systemer og vigtigst af alt udviklingen bag byggeprocessen, er en specialudgave til 2. år i Istanbul Lufthavn. Fås i alle D&R butikker.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer