HAVASAK-fly startede fra Sakarya til Sabiha Gökçen Lufthavn

HAVASAK-fly startede fra Sakarya til Sabiha Gökçen Lufthavn
HAVASAK-fly startede fra Sakarya til Sabiha Gökçen Lufthavn

Busforbindelser fra Sakary til Sabiha Gökçen lufthavn startede. Præsident Ekrem Yüce sagde, ”Vi har modtaget anmodninger om lufthavnstransport i lang tid. Gudskelov, vi er glade for at tage en anden tjeneste i brug, som vores borgere ønsker og forventer. Held og lykke til vores Sakarya ”. Præsident Yüce mødtes med chaufførerne og medarbejderne i HAVASAK-organisationen på OSM og ønskede dem succes i deres arbejde.


Sakarya Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem Yüce har lanceret HAVASAK-fly fra Sakarya til Sabiha Gökçen Lufthavn. Præsident Ekrem Yüce tog rattet ved Demokrati-pladsen og ønskede, at den service, som borgere krævede, ville være gavnlig. At udtrykke, at transporten til Sabiha Gökçen Lufthavn bliver sikrere og mere komfortabel med de flyvninger, der skal udføres af BELPAŞ, borgmester Yüce, til provinsmufti Hasan Başiş, distriktsborgmestre, BELPAŞ General Manager Osman Çelik, Sakaryaspor Club President Cevat Ekşi, , takkede borgerne og pressemedlemmer.

Held og lykke til Sakarya

Borgmester Ekrem Yüce, der ønsker, at HAVASAKs, der startede service med en flåde på 5 køretøjer, vil være til gavn for alle borgere, ”Vi starter vores fly med 9 afgange og 9 ankomster om dagen. Ud over vores kontorer på 8 forskellige steder, tilbød vi også online billetter til vores borgere. Vi har modtaget anmodninger om lufthavnstransport i lang tid. Gudskelov, vi er glade for at tage en anden tjeneste i brug, som vores borgere ønsker og forventer. Held og lykke til vores Sakarya ”.

Du har en god måde

Præsident Ekrem Yüce mødte med chaufføren og medarbejderne i HAVASAK-organisationen på Office Art Center og understregede, at de skulle fortsætte deres arbejde med tolerance og høflighed. Yüce sagde, ”Der er meget vigtige ansvarsområder, som din profession bringer. Når du er meget forsigtig, skal du handle inden for reglerne om høflighed og tolerance. Når du gør dit job med glæde, kommer skønhed med dig. Husk at du repræsenterer vores kommune og denne by. Se advarslen fra vores elskede profet: "Gør det let, gør det ikke vanskeligt" for dig selv. Vi; Vi mener, at du vil levere den bedste service med succes. Må min Herre gøre det let. Held og lykke ”sagde han.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar