Hvad er EBA? Hvordan bruges EBA? Hvordan laver jeg EBA-studenter login? Sådan logger du på EBA-lærer

Hvad er EBA? Hvordan bruges EBA? Hvordan laver jeg EBA-studenter login? Sådan logger du på EBA-lærer
Hvad er EBA? Hvordan bruges EBA? Hvordan laver jeg EBA-studenter login? Sådan logger du på EBA-lærer

Uddannelsesinformationsnetværk, eller simpelthen EBA, socialt kvalificeret uddannelseselektronisk indhold oprettet af Republikken Tyrkiets ministerium for national uddannelse i Tyrkiets netværk. EBA (Education Information Network), oprettet af Ministeriet for National Education, er en online social uddannelsesplatform. EBA er en platform, der giver lærere og studerende i uddannelsen stor bekvemmelighed. Mens lærere kan uploade deres specielt forberedte indhold til EBA, som de ønsker, er det stadig i stand til let at få adgang til de noter og præsentationer, der deles af andre lærere.Det er muligt at få adgang til mange indhold i uddannelsen med Education Information Network (EBA), som kan bruges af lærere og forældre, især studerende. Du kan forberede dig til eksamen med snesevis af videoer og nyttigt uddannelsesindhold på EBA.

Hvad er EBA? Hvordan bruges EBA?

Education Information Network, som er porten til uddannelse til fremtiden, er en online social uddannelsesplatform, der drives af Generaldirektoratet for Innovation og Uddannelsesteknologier.

Formålet med denne platform er; At tilvejebringe integration af teknologi med uddannelse ved at støtte effektiv brug af materialer ved hjælp af informationsteknologiske værktøjer i skolen, hjemme, kort sagt, hvor det er nødvendigt. EBA oprettes fortsat og udvikles til at levere pålideligt og nøjagtigt e-indhold, der passer til klasseniveauer.

Hvordan opretter jeg min EBA-adgangskode?

Du kan oprette en adgangskode på to forskellige måder.

a) Med knappen "Opret EBA-konto":

Du kan indstille din EBA-adgangskode én gang uden at kontakte dine forældre eller lærere med knappen "Opret EBA-konto". For det:

 1. Klik på knappen "Opret EBA-konto".
 2. Indtast dine e-School-oplysninger, og klik på knappen "Login".
 3. Indstil din nye adgangskode til din EBA-konto. Indtast din eller din værges e-mail-adresse og mobiltelefonnummer og klik på knappen "Opret adgangskode".
 4. Indtast bekræftelseskoden sendt til det mobiltelefonnummer, du indtastede, og tryk på knappen "Send".
 5. Hvis du har gennemført trinnene fuldstændigt, bliver du sendt til EBA-loginskærmen. På dette skærmbillede skal du indtaste dit TR ID-nummer og den nye adgangskode, du har angivet til din EBA-konto.
 6. Når du indtaster sikkerhedskoden og klikker på knappen "Send", når du til "Hjemmesiden".

b) Oprettelse af en adgangskode ved henvendelse til en værge eller en lærer:

 1. Følg Student -> EBA-stien på EBA-loginskærmen. Du føres til EBA-loginskærmen.
 2. På EBA-loginskærmen skal du indtaste dit TR-identitetsnummer og den engangskodeord, du fik fra din forælder eller lærer.
 3. Indtast sikkerhedskoden, og klik på knappen "Send".
 4. Vælg en aktiveringsmetode:
  1. Hvis du vælger "Aktivering med forældreoplysninger", skal du indtaste værgens TR-ID-nummer og sikkerhedskoden på skærmen og klikke på knappen "Log ind".
  2. Hvis du vælger "Aktivering via e-mail", skal du klikke på knappen "Send aktiveringskode". Du skal skrive aktiveringskoden sendt til den e-mail-konto, der er registreret i systemet i afsnittet "Indtast aktiveringskode", indtast sikkerhedskoden på skærmen og klik på knappen "Log ind".
  3. Hvis du vælger "Aktivering med mobiltelefon", skal du klikke på knappen "Send aktiveringskode". Du skal skrive aktiveringskoden sendt til dit registrerede mobiltelefonnummer i afsnittet "Indtast aktiveringskode", indtast sikkerhedskoden på skærmen og klik på knappen "Log ind".
 5. Klik på "Indstil ny adgangskode" og "Gem" for din EBA-konto på skærmen, der åbnes, når du har bestået aktiveringstrinnet.
 6. Hvis du har gennemført trinnene fuldstændigt, bliver du sendt til EBA-loginskærmen. På denne skærm skal du indtaste dit TR ID-nummer og den nye adgangskode, du har angivet til din EBA-konto.
 7. Når du indtaster sikkerhedskoden og klikker på knappen "Send", når du til "Hjemmesiden".

Hvordan kan jeg komme ind i EBA som universitetsstuderende?

Hvis du er studerende, der studerer på Det Teologiske og Uddannelsesvidenskabelige Fakultet, kan du logge ind på EBA med dine oplysninger om e-forvaltning.

Hvordan kan jeg logge ind på EBA som studerende?

Følg stien Student → EBA på skærmbilledet "EBA Login". Du vil blive dirigeret til skærmbilledet "EBA Login". Hvis du er studerende i en åben uddannelse, skal du følge stien til studerende → åben uddannelse.

For EBA Student Login Screen KLIK HER

Jeg har glemt min EBA-adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du gøre følgende i rækkefølge:

  1. Følg stien Student → EBA på skærmbilledet "EBA Login".
  2. Klik på linket "Glemt min adgangskode" på den skærm, der åbnes.
  3. Indtast dit TR ID-nummer.
  4. Vælg en verifikationsmetode.
   • Hvis du valgte e-mail:
    1. Indtast din e-mail-adresse, der er registreret i systemet, og tryk på knappen "Send" (Hvis du ikke har en e-mail-adresse registreret i systemet, kan du gendanne din adgangskode ved at få en adgangskode til engangsbrug fra din lærer eller forælder og bruge afsnittet "Hvordan opretter jeg min EBA-adgangskode som studerende").
    2. Indtast bekræftelseskoden sendt til din e-mail, og klik på knappen "Send".
    3. Indstil din nye adgangskode, og klik på knappen "Gem".
   • Hvis du har valgt din mobiltelefon:
    1. Indtast det mobiltelefonnummer, der er registreret i systemet, og tryk på knappen "Send" (Hvis du ikke har dit mobiltelefonnummer registreret i systemet, kan du gendanne din adgangskode ved at få en engangskodeord fra din lærer eller forælder og få hjælp fra afsnittet "Hvordan opretter jeg min EBA-adgangskode som studerende").
    2. Indtast bekræftelseskoden sendt til din mobiltelefon, og tryk på knappen "Send".
    3. Indstil din nye adgangskode, og klik på knappen "Gem".

Hvad er EBA-kursusside?

Siden "Kurser" er det afsnit, hvor kursets indhold i EBA finder sted. I dette afsnit er indholdet af alle klassetrin og kurser listet i overensstemmelse med MEB's læseplanestruktur. På siden af ​​et kursus på det valgte karakterniveau; kursusenheder, bog, biblioteksindhold og test af enheder. Inde i enhederne kan du se emner og underemner. Hvis du ønsker det, kan du klikke på knappen "Alle kurser" for at få adgang til kursusindhold af forskellige skoletyper.

Hvad er EBA-sekvens?

I sekventiel fortælling præsenteres indholdet af en underemne i overensstemmelse med læringsprocessen. Du kan styrke din viden om emnet ved at følge de fortløbende fortællinger, herunder foredrag, øvelser, resumédokumenter og screeningstest.

Til videregående uddannelsesmaterialer KLIK HER

Hvad er EBA-eksamensområde?

Du kan få adgang til eksamens-, test- og øvelsesdokumenterne i EBA fra dette afsnit. Du kan tage eksamener af de emner, du vil forstærke, i eksamensafsnittet, som inkluderer prøver på underfag, emne og enhedsniveauer i forskellige lektioner og klasser.

Lærernes logintransaktioner til EBA-systemet

Hvordan kan jeg logge ind på EBA?

Du kan logge ind med dine MEBBİS- eller e-forvaltningsoplysninger fra skærmbilledet "EBA Login". Hvis du er lærer, der arbejder i udlandet, hvis du har en MEBBİS-registrering, kan du logge på EBA med dine MEBBİS-oplysninger eller e-forvaltningsoplysninger.

For EBA lærer login skærmbillede KLIK HER

Hvordan kan jeg oprette EBA-adgangskode til mine studerende som lærer?

Denne proces består af to trin.

Det første trin er at oprette en engangskodeord til din studerende.

Det andet trin er at bestemme den studerendes egen EBA-adgangskode ved hjælp af denne engangskodeord. For dette skal du følge disse trin:

 • Når du er logget ind på EBA, skal du klikke på "Opret studentadgangskode" i menuen under dit profilbillede.
 • Indtast TR-identitetsnummeret på din studerende, som du vil give adgangskoden til engangsbrug.
 • Indtast e-mail-adressen til den studerende eller forælder.
 • Indtast studentens eller deres forældres mobiltelefonnummer.
 • Klik på knappen "Opret adgangskode".
 • Giv den studerende adgangskoden til engangsbestemmelse, der er bestemt af systemet.
 • Brug denne engangskodeord fra din studerende, "Hvordan kan jeg oprette min EBA-adgangskode som studerende?" Afdelingen, bed dem om at oprette deres egen EBA-adgangskode.

Hvordan opretter jeg EBA-adgangskode til mine studerende som lærer?

Denne proces består af to trin.

Det første trin er at oprette en engangskodeord til din studerende.

Det andet trin er at bestemme den studerendes egen EBA-adgangskode ved hjælp af denne engangskodeord. For dette skal du følge disse trin:

 1. Når du er logget ind på EBA, skal du klikke på "Opret studentadgangskode" i menuen under dit profilbillede.
 2. Indtast TR-identitetsnummeret på din studerende, som du vil give adgangskoden til engangsbrug.
 3. Indtast e-mail-adressen til den studerende eller forælder.
 4. Indtast studentens eller deres forældres mobiltelefonnummer.
 5. Klik på knappen "Opret adgangskode".
 6. Giv den studerende adgangskoden til engangsbestemmelse, der er bestemt af systemet.
 7. Brug denne engangskodeord fra din studerende, "Hvordan kan jeg oprette min EBA-adgangskode som studerende?" Afdelingen, bed dem om at oprette deres egen EBA-adgangskode.

Hvordan kan jeg logge ind på EBA som akademiker?

Hvis du er akademiker, der arbejder inden for teologi og uddannelsesvidenskab, kan du logge ind på EBA med dine e-forvaltningsoplysninger.

 Hvad er EBA-kode, og hvordan bruges det?

"EBA-kode" er en adgangskode til engangsbrug, som lærere kan bruge på smartboards i lektioner. For at bruge denne adgangskode;

 1. Efter at have logget ind på EBA fra din mobiltelefon eller en computer, skal du klikke på "Opret EBAKOD" fra menuen under dit profilbillede og få din "EBA-kode" til engangsbrug.
 2. Klik på knappen "EBA-kode" på skærmen "EBA-login".
 3. Du kan hurtigt komme ind i EBA ved at indtaste denne kode i det skærmbillede, der åbnes.

EBA spørgsmål og svar

Siden "Kurser" er det afsnit, hvor kursets indhold i EBA finder sted. I dette afsnit er indholdet af alle klassetrin og kurser angivet i overensstemmelse med MEB's læseplanestruktur. På siden af ​​et kursus på det valgte karakterniveau; kursets enheder, bog, biblioteksindhold og enhedstest Inde i enhederne kan du se emnerne og underemnerne. Hvis du ønsker det, kan du klikke på knappen "Alle kurser" for at få adgang til kursusindhold fra forskellige skoletyper. For detaljer her klik ... 1. Følg stien Student → EBA på skærmbilledet "EBA Login".
 2. Klik på linket "Glemt min adgangskode" på den skærm, der åbnes.
 3. Indtast dit TR ID-nummer.
 4. Vælg en verifikationsmetode.
  • Hvis du valgte e-mail:
   1. Indtast din e-mail-adresse, der er registreret i systemet, og tryk på knappen "Send" (Hvis du ikke har en e-mail-adresse registreret i systemet, kan du gendanne din adgangskode ved at få en adgangskode til engangsbrug fra din lærer eller forælder og bruge afsnittet "Hvordan opretter jeg min EBA-adgangskode som studerende").
   2. Indtast bekræftelseskoden sendt til din e-mail, og klik på knappen "Send".
   3. Indstil din nye adgangskode, og klik på knappen "Gem".
  • Hvis du har valgt din mobiltelefon:
   1. Indtast det mobiltelefonnummer, der er registreret i systemet, og tryk på knappen "Send" (Hvis du ikke har dit mobiltelefonnummer registreret i systemet, kan du gendanne din adgangskode ved at få en engangskodeord fra din lærer eller forælder og få hjælp fra afsnittet "Hvordan opretter jeg min EBA-adgangskode som studerende").
   2. Indtast bekræftelseskoden sendt til din mobiltelefon, og tryk på knappen "Send".
   3. Indstil din nye adgangskode, og klik på knappen "Gem".

For detaljer her klik ...Følg stien Student → EBA på skærmbilledet "EBA Login". Du vil blive dirigeret til skærmbilledet "EBA Login". Hvis du er studerende i en åben uddannelse, skal du følge stien til studerende → åben uddannelse.For EBA Student Login Screen KLIK HER

For detaljer her klik ...

Hvis du er studerende, der studerer på Det Teologiske og Uddannelsesvidenskabelige Fakultet, kan du logge ind på EBA med dine oplysninger om e-forvaltning. For detaljer her klik ...EBA-adgangskode kan genereres på to måder:1) Med knappen "Opret EBA-konto"

2) Oprettelse af en adgangskode ved at henvende sig til en værge eller en lærer

For detaljer her klik ...

Education Information Network, som er porten til uddannelse til fremtiden, er en online social uddannelsesplatform, der drives af Generaldirektoratet for Innovation og Uddannelsesteknologier. Formålet med denne platform er; Det er at understøtte brugen af ​​effektive materialer ved at bruge informationsteknologiske værktøjer i skolen, derhjemme, kort sagt, hvor det er nødvendigt, og at integrere teknologi i uddannelsen. EBA fortsætter med at blive oprettet og udviklet til at levere pålideligt og nøjagtigt e-indhold, der passer til klasseniveauer. For detaljer her klik ...Uddannelsesinformationsnetværk, eller simpelthen EBA, socialt kvalificeret uddannelseselektronisk indhold oprettet af Republikken Tyrkiets ministerium for national uddannelse i Tyrkiets netværk. EBA (Education Information Network) oprettet af Ministeriet for National Education er en online social uddannelsesplatform. EBA er en platform, der giver lærere og studerende i uddannelsen stor bekvemmelighed. Mens lærere kan uploade specielt forberedt indhold til EBA, som de ønsker, er det stadig i stand til let at få adgang til noter og præsentationer, der deles af andre lærere. For detaljer her klik ...Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar