Hvad er en komités rapport? Hvordan kan den opnås? I hvilke tilfælde gives en rapport fra en komité?

Hvad er en komités rapport? Hvordan kan den opnås? I hvilke tilfælde gives en rapport fra en komité?
Hvad er en komités rapport? Hvordan kan den opnås? I hvilke tilfælde gives en rapport fra en komité?

En af de dokumenter, der kræves i ansættelsesperioden i den offentlige eller private sektor, er delegationsrapporten. I nogle tilfælde kan der anmodes om en komitérapport opnået med en bestemt procedure for perioder med lang orlov. Hvordan får jeg en delegationsrapport? Hvilke dokumenter kræves der for delegationsrapporten?


Blandt de dokumenter, der er forberedt til at begynde at arbejde i den private eller offentlige sektor, er der en fuldgyldig delegationsrapport. I nogle tilfælde kan der fås en komitérapport for lange rejser under arbejdet. Det er nødvendigt at følge en bestemt procedure for at få delegationsrapporten.

Udvalgets rapport er et sundhedsrapportdokument udstedt af læger, der har ekspertise i visse sygdomme, ved at underskrive og godkende dem separat. Det er et dokument, der siger, at personen ikke har nogen sundhedsmæssig handicap til at arbejde inden for det forretningsområde, han ansøgte om. Dette dokument præsenteres for den arbejdsplads, hvor personen vil arbejde. Delegationsrapporten kan også anmodes af nogle institutioner.

For at få en komitérapport opnås godkendelse fra individuelle læger fra poliklinikker til gennemsnitligt 6-7 sygdomme. Nogle dokumenter kræves også til delegationsrapporten.

Hvad er delegationsrapport?

Komiteens rapport skal behandles ved at gå til afdelingerne på et hospital, der behandler grundlæggende helbredsproblemer. Det generelle navn på rapporten for alle undersøgte sektioner, ikke en rapport fra en enkelt sektion, er delegationsrapporten.

Delegationsrapport Det er en sundhedsrapport, som institutioner og organisationer kan anmode om under ansættelsen. En person, der modtager en komitérapport, skal gå til næsten 7 - 8 afdelinger og få behandling. At gøre rapporterne fra alle behandlede afdelinger til en enkelt rapport og godkendelse af bestyrelsen kaldes en komitérapport.

Hvordan får jeg en delegationsrapport?

Dokumenter, der kræves til delegationsrapporten

 • Kopi af ID (med TR-nummer)
 • 3 nylige pasbilleder
 • Dem, der ikke har social sikring, kan blive opkrævet.
 • Registreringsformular til delegationsrapporten (taget fra hospitalet)

Efter at de nødvendige tests eller undersøgelser er foretaget for visse sygdomme, og efter at resultaterne er opnået, får de enkelte læger godkendelse, hvis der ikke er noget helbredsproblem. Det er nødvendigt at tage et dokument til komiteens rapport ved indgangen til hospitalet og udfylde dette dokument og bruge det sammen med andre nødvendige dokumenter i ansøgningen. Dokumentet skal helt klart angive, hvad det er nødvendigt at tage. Først og fremmest er det nødvendigt at tage dette fra lægerne, der skal analyseres.

Ifølge ham er nogle dage på hospitaler delegationsrapportdage; Det ville være passende at arrangere dagen der går. Andre sektioner kan udfyldes, indtil analyseresultaterne er opnået. Da det er en delegationsrapport, udføres transaktioner uden at vente i kø. Udvalgets rapport vil være klar med dokumentet underskrevet af den læge, hvis sidste analyserapport blev opnået. Udarbejdelsen af ​​rapporten leveres dog inden for 2-3 dage.

Hvordan ansøger jeg om en komitérapport?

Den borger, der beslutter, hvilket hospital der skal gå til delegationsrapporten, skal indgive en skriftlig ansøgning efter at have været på hospitalet. Udvalget skal skrive et andragende, hvori det hedder, at de ønsker rapporten, og af hvilken grund. Efter at have skrevet andragendet til delegationsrapporten, kræves betaling for komitérapporten til regnskabsafdelingen på hospitalet eller den afdeling, som andragendet indgives til.

Nogle hospitaler leverer formularer i stedet for andragender og beder personen om at udfylde denne formular. Ansøgninger kan også indgives via disse formularer, der erstatter andragender. Delegationsrapport for skolen Studerende, der ønsker at ansøge, skal følge de samme trin på ansøgningsstadiet.

Hvad er gebyret for delegationsrapporten for 2020?

Gebyr for delegationsrapport er også steget i år, og det fortsætter med at stige hvert år. Trustees er anklaget separat rapportere til statshospitalet i Republikken Tyrkiet. Gebyret for delegationsrapporten for private hospitaler varierer afhængigt af deres egne forhold.

Delegationsrapport Gebyrer for private hospitaler;

 • På private hospitaler varierer delegationsrapporten mellem 100 tyrkiske lira og 300 tyrkiske lira.

Statssygehusudvalgets rapportgebyrer;

 • På statshospitaler varierer gebyret for komiteens rapport mellem 100 tyrkiske lira og 150 tyrkiske lira.

Andre faktorer, der berører gebyr for rapportrapport;

 • Entré,
 • Behandlingsgebyr,
 • Dokumentafgift

Hospitaler har ret til at kræve yderligere gebyrer som f.eks. Private hospitaler bestemmer udvalgsrapportgebyret med alle gebyrer. Gebyrer for delegationsrapporter skifter hvert år og viser en jævn stigning i betragtning af de nuværende renter, fremmed valuta og skattesatser.

Om hvor mange dage der skal modtages delegationsrapporten?

Hvor mange dage for at få delegationsrapporten Spørgsmålet er et af de mest nysgerrige spørgsmål. Delegationsrapporten leveres inden for højst 7 arbejdsdage afhængigt af delegationens status. Hvis der skal indhentes en komitérapport gennem statshospitaler, varierer denne periode mellem 3 og 4 arbejdsdage, og ventetiden reduceres.

Udvalgsrapporter er en type rapport, der kan modtages fra hospitalerne om eftermiddagen, og det forventes ikke meget i dannelsen af ​​rapporten. Selvom den officielle periode er bestemt til 7 arbejdsdage, er din rapport klar på mindst 3 dage.

Hvad er delegationsrapporten påkrævet?

Delegationsrapporten bliver normalt anmodet om, når man starter et nyt job. Der er mange institutioner og organisationer, der anmoder om en delegationsrapport.

Det er muligt at liste dem som følger:

 • Der kræves en udvalgsrapport for undtagelse fra militærtjeneste.
 • En medicinsk rapport er påkrævet, når du starter et nyt job.
 • Det er nødvendigt for at rejse til udlandet.
 • I tilfælde, hvor der kræves obligatorisk tilladelse fra arbejdspladsen, kan arbejdspladsen anmode om en komitérapport.
 • En komitérapport er påkrævet for handicappede.
 • En komités rapport kan være obligatorisk for dem, der skal bruge stoffer kontinuerligt.
 • Der kan anmodes om en komitérapport for hørehæmmede.
 • En institution kan anmode om en udvalgsrapport for sygdomme, der kræver langvarig hvile og på grund af denne hvileperiode.
 • I protesesituationer kan der anmodes om en sundhedsrapport, der er godkendt af udvalget.

Du kan tjekke vores placering for at få ego-kodeord uden at gå til PTT-grene.

Hvor lang er delegationsrapporten?

Varigheden af ​​delegationsrapporten varierer alt efter patientens tilstand. På delegationsrapporten er der sætningen "midlertidig periode". Hvis der gives en rapport med denne sætning, angives også din næste kontrolperiode i rapporten.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer