Hvem er Enis Fosforoğlu?

Hvem er Enis Fosforoğlu?
Hvem er Enis Fosforoğlu?

Enis Fosforoğlu, (fødselsdato 1948 - dødsdato 22. juni 2019), tyrkisk teater-, biograf- og tv-serie skuespiller.


Enis Fosforoğlu, søn af kunstneren Renan Fosforoğlu og Mualla Kavur, kommer fra en kunstnerisk familie som Belkıs Dilligil (hendes tante), Avni Dilligil (svoger), Aliye Rona (svogerens søster). De er brødre med teater- og dubbingkunstneren Ferdi Merter. Hendes datter er Seren Fosforoğlu, en teaterkunstner.

liv

Han dimitterede fra Galatasaray High School. Efter gymnasiet tog han vinterprøver i Ankara. Han vandt og afsluttede sin uddannelse som kandidat fra Ankara State Theatre i 5 efter 1970 år. Han arbejdede på Generaldirektoratet for Statsteatre mellem 1970-1976. Han blev berømt på tv i 1977, trak sig tilbage fra statsteatret og vendte tilbage til Istanbul. Han tog roller i musiksale og forskellige teaterselskaber i 2 år. Ved at etablere et teater i hans navn i 1980 bidrog han til uddannelse af mange kunstnere i mange år. Kunstneren, der oversatte film, deltog også i manuskript og instruktion. Han lavede radioprogrammer på TRT FM og Halk TV Radyo og holdt foredrag om teater.

Enis Fosforoğlu forklarer sin personlighed i sit interview

”Jeg lægger vægt på åbenhed og ærlighed. Jeg ser meget rolig ud og bliver vred med det samme. Jeg bliver endda meget vred. Jeg distraheres af min uprofessionelle opførsel. Selv når jeg taler til nogen, griner jeg af ham, hvis jeg har en scene eller en skitse i hovedet. Manden tror, ​​jeg lo af, hvad han sagde. Jeg er en af ​​de stærkt udseende følelsesmæssige. Jeg har en oprigtig opfattelse; men jeg drikker på ture og efter spillet. Jeg drikker bestemt ikke derhjemme. Chore falder altid på mig. Jeg er et uhelbredt Galatasaray-medlem. Jeg skriver alt om natten. Jeg er meget bange for, at mine handlinger ikke bliver forstået tilstrækkeligt og dybt. Fra tid til anden får jeg en anden Enis og ser på Enis. Jeg er for åbenhed. "

Død

Kunstneren, der fik et hjerteanfald i Büyükada, hvor han boede den 11. juni 2019, blev indlagt på hospitalet. Ifølge de oplysninger, hans læge har givet; “... Hans behandling fortsatte på grund af bypassoperationen og stenten, som han tidligere havde ... I angiografien blev stenose påvist i to hjertekar, og stent blev anvendt. Vores patient, hvis tilstand var stabil bagefter, skal følges derhjemme ... ”Han blev udskrevet den 15. juni. Han døde den 22. juni 2019 som et resultat af et hjerteanfald i sit hjem i Büyükada.

Awards

 • 1981 "Best Director Award"
 • 1989 Juryens særlige pris "Jeg lukker øjnene, gør min pligt"
 • 1999 "Lions" kommunikationspris

Film

 • Kommer snart - 2014
 • Blå halskæde - 2004
 • Keloğlan - 2003
 • Mutluyüz-familien - 2001
 • Thanksgiving Buffet - 1999
 • Seven Unutmaz - 1978
 • Forstyrrer det hårde spil - 1978
 • Tramp - 1977
 • Alles elskede - 1970
 • Zeyno - 1970


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar