Hvor er Mevlana Museum i Konya? Hvordan skal man hen? Er Mevlana Museum betalt?

Hvor er Mevlana Museum i Konya? Hvordan skal man hen?
Hvor er Mevlana Museum i Konya, hvordan skal man hen?

Mevlana Museum er det museum, der har fungeret siden 1926 i bygningskomplekset i Konya, som tidligere var Mevlanas lodge. Det er også kendt som "Mevlana Tomb".


Grav Mevlana, kaldet (Green Dome), blev bygget på fire elefantben (tykke søjler). Efter den dag er byggeaktiviteterne aldrig afsluttet og fortsatte med tilføjelser indtil slutningen af ​​det 19. århundrede. Det faktum, at nogle af de osmanniske sultaner var fra Mevlevi-ordenen, sikrede, at graven fik særlig betydning og var godt beskyttet.

Mens museumsområdet var 6.500 m² med haven, blev området eksproprieret og nåede 18.000 m² med sektionerne arrangeret som Rose Garden. Det siges, at centrum af springvandet bygget af Selim I i museets have var begavet af fyrstedømmet Germiyanoğulları.

Hvor er Mevlana Museum?

Mevlana Museum ligger i det centrale distrikt Karatay i Konya. Det er museet, der har fungeret siden 1926 i bygningskomplekset i Konya, tidligere Mevlana-lodgen. Det er også kendt som "Mevlana Tomb". Den nøjagtige adresse på museet Aziziye Mah, Mevlana Cd. No: 1, 42030 Karatay / Konya

Sådan kommer du til Mevlana Museum?

Det er muligt at nå Mevlana Museum med både private køretøjer eller offentlig transport. Du kan gå fra Alaaddin-sporvognsstoppestedet for at få transport fra byens centrum. Det er muligt at nå Mevlana Museum, når du tager linjen Alaaddin-Adliye og går af ved Mevlana stop. Transport fra busstationen tages ved hjælp af sporvognslinjen Üniversite-Alaaddin for at komme af ved Alaaddin-stop.

Er Mevlana Museum betalt?

Før det var gratis, var det det næstmest indtægtsgivende museum til dets kulturministerium. (Første Topkapı-paladsmuseum)

I Ahmed Eflakis bog, "Legends of Arifs", hvor fortællinger om legender om Mevlana fortælles, er der et rygte om, at han fortalte tidsalderens sultan, der ønskede at bygge et mausoleum til Mevlanas far, "Gør ikke gider, da du ikke kan lave en mere storslået end himmelkuppelen. Graven blev bygget efter Mevlanas død.

Mevlana Museums indgangstider

Mevlana Museum åbner sine døre for besøgende kl. 09:00 hver dag i ugen, herunder helligdage. Museet starter kun en time sent om mandagen. Lukningstiderne er omkring 18:30 om sommeren, og den sidste besøgstid er omkring 17:00 om vinteren.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar