Hvor er Palandöken-bjerget i Erzurum-provinsen, og hvordan blev det skabt?

Hvor er Palandöken-bjerget i Erzurum-provinsen, og hvordan blev det skabt?
Hvor er Palandöken-bjerget i Erzurum-provinsen, og hvordan blev det skabt?

Palandöken Mountain er et tektonisk bjerg i Erzurum med en højde på 3125 meter. Palandökenensis, en blomst unik for Palandöken, findes i maj. Der er et skicenter i Başköy-området.


Navnet er baseret på ordene palan (æsel sadel) og skur. Det er allegori, at sadeltaskerne rammer et æseles scimitar vælter på de stejle stier på bjerget.

Det er det højeste punkt i regionen med sit topmøde beliggende ca. 10 km syd for Erzurum by. Erzurum centrum på grund af et bjerg på 1950 meter i højde og masse, da Tyrkiet ikke virker så stort som andre bjerge over 3000 meter. Imidlertid er hans navn nævnt i mytologien, især i mange legender i Anatolien.

Palandöken, mængden af ​​sne i de nordlige skråninger, hvor vinteren er vært, og sneens kvalitet i landet med Tyrkiets længste skispiste har et af de førende skisportssteder.

Selvom det ikke har nogen vanskeligheder med hensyn til teknisk klatring, skal det klatres med teknisk udstyr i vintersæsonen, i betragtning af alle muligheder, som i andre 3000'ere. Nogle af bjergets stejle stier kan være farlige på grund af de ekstremt barske vintre lokalt. Den bedste og mest behagelige rute til 3125 m topmødet fra Erzurum centrum er gennem skicentret.

Der er faciliteter til at imødekomme alle slags behov på hotellerne beliggende i 4 m højde, hvilket er cirka 2100 km væk fra Erzurum centrum. Med hensyn til sikkerhed arbejder gendarmeriet 24 timer i døgnet. Denne placering er også ideel til camping. Med den igangværende motorvej kan du nå de højere hoteller. Dette sted ligger i en højde af 2450 m, og efter dette niveau følges stoleliftlinjen, og topmødet nås over højderyggen. Den anden vej er den vej, der når toppen fra landsbyen Başköy på den sydlige skråning af bjerget. Denne rute inkluderer ikke teknisk sværhedsgrad.

Det højeste punkt i Palandöken-bjergene hedder Büyükejder Hill. Her er der kommunikationssendere og en privat forretningscafeteria, og topmødet kan nås med stoleliften i skisæsonen. På linjen ned fra topmødet, i en højde af 2500 meter, er der en særlig cafeteria i slutningen af ​​Ejder Lift.

Derudover var det vært for World University Winter Games 2011 med Palandöken Mountain og mange faciliteter og skicentre etableret i Erzurum.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar