Hvordan fungerer den forhandlede skilsmisseproces?

Skilsmissesager kan variere med hensyn til procedure. Det er muligt for enkeltpersoner, der ønsker at indgive en skilsmissesag, at ansøge gennem forhandlet eller omstridt skilsmisse. For at skille sig efter en aftale skal betingelserne for den aftalte skilsmisse, der er fastsat i den tyrkiske borgerlige lov nr. 4721, være opfyldt. Personer, der har opfyldt de aftalte skilsmissevilkår, der er anført i de relevante artikler i denne lov, kan åbne en aftalt skilsmissesag.

Hvad er betingelserne for en forhandlet skilsmisse?


De aftalte skilsmissevilkår, der er fastsat i den tyrkiske civilret nr. 4721, kan anføres som følger;

  • Har været gift i mindst 1 år
  • At erklære, at parterne er enige om alle juridiske og moralske konsekvenser
  • Ægtefæller skal deltage i sagen

I de indgåede skilsmissesager er der ingen forpligtelse for parterne at blive holdt i retten af ​​nogen grund til skilsmisse. Det vil være nok for dem at blive gift i 1 år og udtrykke, at de vil skille sig.

Processen med indgåede skilsmissesager

Ægtefæller, der ønsker at skilles, kan indgive en sag om skilsmisse ved familieretten i deres bopælsregion i ægteskabet. Hvis ægtefællerne har boet et andet sted i mere end 6 måneder, indledes skilsmissesagen fra retten på det sted, hvor den tiltalte er beliggende.

Skilsmisseprotokol i forhandlede sager

Et af de dokumenter, der kræves i indgåede skilsmissesager, er kendt som skilsmisseprotokollen.

Betingelserne nedenfor skal også være opfyldt for skilsmisseprotokollen;

  • Ægtefæller skal have en vilje til at træffe beslutning om skilsmisse
  • De skal have en aftale om husholdningsartikler
  • Der skal være en aftale om underholdsbidrag
  • Hvis der er et fælles barn eller børn, skal begge parter blive enige om, hvem de skal give forældremyndighed.

Underholdsbidrag i forhandlet skilsmissesag

For at skilsmissesagen kan afsluttes på en aftalt måde, skal ægtefællerne forstå mængden af ​​underholdsbidrag. Den ægtefælle, der ikke anmoder om underholdsbidrag, skal have oplysninger i sagen om, at han / hun ikke anmoder om underholdsbidrag.

Der er forskellige typer og beløb for underholdsbidrag i en indgået skilsmisse. For eksempel er fattigdomsbidrag kendt som det underholdsbidrag, der kræves af partiet, der vil falde i fattigdom. Tilknyttet underholdsbidrag er den type underholdsbidrag, der anmodes om på barnets vegne. Dette underhold svarer til barnets omkostninger. Størrelsen af ​​dette underholdsbidrag bestemmes af barnets alder, sundhedsstatus, uddannelse osv.

Hvornår begynder underholdsbidrag i forhandlet skilsmisse?

I tilfælde af en anmodning om underholdsbidrag i protokolartiklen begynder betalingsperioden for underholdsbidrag fra indgivelsesdatoen. Retten beslutter at betale underholdsbidrag fra sagens indgivelsesdato, medmindre andet er angivet i det underholdsbeløb, der er specificeret i artiklen.

Hvor meget koster det forhandlede skilsmisseafgift?

Kontrakteret skilsmisseafgift er 2020 TL værd fra 45. Gebyrerne for sagen bestemmes af Union of Bar Associations. Disse gebyrer bestemmes ved at tage højde for minimumslønstaksterne.

Dette indhold https://yasinbayram.com/ Det er udarbejdet med de oplysninger, der er hentet fra hjemmesiden.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar