Hvornår åbnes Konya YHT Station?

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, sammen med projektets embedsmænd og den ledsagende delegation, foretog undersøgelser på Konya YHT Station og Kayacık Logistics Center den 28. september 2020.


Efter at have foretaget undersøgelser i Konya, landet Mevlana, modtog Uygun oplysninger fra embedsmænd om Konya YHT Station, som er i sin sidste konstruktionsfase. TCDD's generaldirektør Ali İhsan Uygun sagde, at "Konya, der mødtes med højhastighedstoget for ni år siden, vil blive kronet med den moderne højhastighedstogstation så hurtigt som muligt", takkede dem, der bidrog til projektet.

Arbejdet fortsætter uden at bremse ved Konya High Speed ​​Train Station, der er bygget på stedet for det gamle hvedemarked i Selçuklu-distriktet i Konya.

Med åbningen af ​​Konya High Speed ​​Train Station-projektet, der dækker et areal på 74.000 kvadratmeter, integreres det med metroen til byens centrum og med KONYARAY, når det er afsluttet.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun fortsatte sine undersøgelser i Konya hos Kayacık Logistics Center.

Her de relevante oplysninger fra myndighederne; Han erklærede, at "Konya Kayacık Logistics Center, hvis konstruktion blev afsluttet for kort tid siden og ligger i hjertet af anatolske logistikaktiviteter, er et projekt, der vil styrke vores lands logistiktransport i nationale og regionale termer."

Med åbningen af ​​Konya Kayacık Logistics Center, der er placeret ved skæringspunktet mellem jernbane- og vejruter, hvilket også er muligt for luftfartsselskabers kombinerede transport, i et område på en million kvadratmeter, opnås en transportkapacitet på 1 million 7 tusind tons.

Dette diasshow kræver JavaScript.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar