Videregående vintertarif for søtransport i Kocaeli

Vintertariffen blev ændret i søtransport i Kocaeli
Videregående vintertarif for søtransport i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Municipality søtransport 2020-2021 Vinterrejser tidsplan ansøgning startede mandag den 21. september 2020. Tarifferne udarbejdet som ugedag og weekendekspeditioner blev oprettet under hensyntagen til vores borgeres krav.


Passagerfærgexpeditioner blev organiseret som 3 ankomster og 3 afgange mellem Izmit - Gölcük - Değirmendere og Karamürsel på hverdage. Passagerfærgen, der tager tre returrejser i weekender og helligdage, afgår fra Değirmendere kl. 3 på sin første rejse og ankommer til Karamürsel kl. 11.15. Den første flyafgang fra Karamürsel kl. 12.00 ankommer til Değirmendere kl. 10.15.

Følg trampetimerne

På den anden side er passagermotorflyvninger på rute 2, rute Karamürsel - Hereke, linje 3. İzmit - Gölcük - Derince - T.Çiftlik - Değirmendere og linje 4. Gölcük - Derince - T.Çiftlik - Değirmendere som en rundtur fra mandag den 21. september 2020. har skiftet til vintertariffen inden for søtransport. Vinter tidsplan for søtransport, Kocaeli Metropolitan Municipality www.kocaeli.bel.t er webstedet kan følges fra linket til færgetid.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar